Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgili Ve Dost Karışık İkilem

Sevgili Ve Dost Karışık İkilem
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Ben Emre 18 yaşındayım Sorunum şu:

Ben birisinin aracılığı ile bir kızla tanıştım Kanka olarak 5 ay yola devam ettik Daha Sonra beraber yaptığımız aktiviteler bizi dahada yakınlaştırdı ben bi gece rüyamda gördüm Beraber bir yere seyahat ediyorduk Neyse, yaklaşık 1 ay önce ben buna sevdiğimi söyledim oda karşılıklı diye ekledi

Daha Sonra ben teklif etmedim biraz daha süre geçsin dedim Benim kardeşim dediğim bir arkadaşım var oda gitmiş facebook'tan buna teklif etmiş Bizimkide redi yapıştırmış işte geldi bana anlattı sesimi çıkartmadım 1 hafta önce teklif ettim çıkmaya başladık her şey güzeldi fakat arkadaşımdan habersiz
Sonradan bugün mesajlarımızı açık fikirli başladı tavır koymaya surat yapmaya Yüzüme bakmıyor sanırsın kaç yıllık düşmanın 5 dk önce iyiydik derhal düşman gibi olduk
Akşam dağılırken elimi uzattım bi zaman baktı indir o elini dedi bende alttan almadım Kendisi keza meslek arkadaşım ayrıca sınıf arkadaşım oluyor İndirdim gönder eve geldim derdimi anlatacak birisini bulamayınca buraya yazdım

Sizden isteğim şu ben ne yapmalıyım dostum dediğim adam gözden çıkarmış görünüyor sevgilimle devam mı etmeliyim yahut ayrılıp dostumun gönlünümü etmeliyim?

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt