Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevgiLi yanına Utanıp ve bir takım $eyLEri yapamıyorum..

sevgiLi yanına Utanıp ve bir takım $eyLEri yapamıyorum..
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ILK OLARAK iyi günLer

Ben sevgilimin yanına probLem yaşıyorumNe gibi dersenizKendimi kasıyorum ve gizli diiLimKızın bazı arkadaşları diyormuş siz daha öpüşmedinizmi die vE ben bu durumdan rahatsızım açıkcası ve yapamıyorum nasıl yenicem cesaretimi kız hazırr oda istiyor lakin bende meslek değil

Similar threads

öncelikkle merhabalar arkadaşlar evet ilk tanıdıgımda abla dediğim bir insan soradan sevgili olduk benden 3 yaş büyük bütün herkesden sakladık dar yaşadık herşeyi lakin ben okuyorum ünide o ise çalışıyor ve 2 3 hafta önce ayrıldık böle olmuyor dedi yapamıyorum dedi yaşı problem etti falan filan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhaba arkadaşlar, Ben lise 1 öğrencisiyim 2 dönem sınıf değiştirdimYeni sınıfımda 2 haftadır bir kızla bakışıyoruz derste ve tenefüste kesintisiz ve kızdan hoşlanmaya başladım bundan böyle bugün cesaret topladım azıcık kızın yanına gittim arkadaşları vardı şişe çevirmeye oynuyorlardı kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
arkadaşlar bu konuyu açıp açmamakta fazla bağdaşmama çektim Nese dedim açıyım böylece da cesaretsiz değilim dedim Olayı anlatıyorum Dikkat uzundur ! Lise1 de benzer sınıfta bi kızdan hoşlanmaya başladm gözlerimi ondan alamıyordumArtık Kaderimde o kızmı var bilmiyorum fakat Hocalar ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar Önceki konum buydu bununla ilgili gelişmeler oldu alta yazacağım ve bir kaç sorum olucak yine Ben lise 1 öğrencisiyim 2 dönem sınıf değiştirdimYeni sınıfımda 2 haftadır bir kızla bakışıyoruz derste ve tenefüste aralıksız ve kızdan hoşlanmaya başladım bundan böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba arkadaşlar Şimdi size epeyce acayip bir konudan bahsedicem Böylece başlıkta '' ahlaki çatışma '' yazdığına bakmayın , fazla önemli çok kafa sıkıcı bir konu yok yani KONUNUN ÖZETİ EN AŞAĞIDAKİ DİYALOGDA BELİRTİLMİŞTİR OKUMAYA ALERJİSİ OLANLAR GÖNDER ALTA GEÇSİN OLMAYANLAR OKUSUN LÜTFEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt