Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgili Yapamıyorum Destek :(

Sevgili Yapamıyorum Destek :(
0
210

Similar threads

öncelikkle merhabalar arkadaşlar evet ilk tanıdıgımda abla dediğim bir insan soradan sevgili olduk benden 3 yaş büyük bütün herkesden sakladık dar yaşadık herşeyi lakin ben okuyorum ünide o ise çalışıyor ve 2 3 hafta önce ayrıldık böle olmuyor dedi yapamıyorum dedi yaşı problem etti falan filan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
ILK OLARAK iyi günLer Ben sevgilimin yanına probLem yaşıyorumNe gibi dersenizKendimi kasıyorum ve gizli diiLimKızın bazı arkadaşları diyormuş siz daha öpüşmedinizmi die vE ben bu durumdan rahatsızım açıkcası ve yapamıyorum nasıl yenicem cesaretimi kız hazırr oda istiyor lakin bende meslek değil
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Evet arkadaşlar yaşım 19 bu zamana kadar kızlarla konuşmuşluğum oldu elime fırsatta geçti fakat nedense kızlarla ilişkim sadece arkadaşlıkta kalıyor Şuan üniversite 1sınıf öğrencisiyim ve bu yıl bitti ve halen 1 tek sevgili bile bulamadım hatta tanımadığım kızlarla konuşmuşluğum bile yokBen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ilk Kez merhabalar direk konuya giriyim ben bundan 3 yıl önce aşık olmuştum kıza oda bana aşık olmuştu gözlerime bakıyodu kesintisiz bende bakıyordum deli gibi aşıktık daha sonra taşındılar denizliye bütün 3 senedir unutamıyorum unutmakta istemiyorum hergün aklımda lakin yaz tatilinde teyzesıne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
merhaba arkadaşlar bi kızı seviyorum ama birbirimizi tanımıyoruz benzer okulda benden 1 yaş küçük facebook dan görüşmeye açtırmak istiyorum önce arkadaşı daha sonra sevgilisi olmak istiyorum lakin muhabbeti başlatamıyorum eğer güzel bi muhabbet yapabilirsem 23 konuşmalarımızda muhakkak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt