sevgiliden ayrılınca ilk hissedilenler ayrılan sevgili nasıl geri döner ayrılan sevgili geri dönermi erkek dönermi erkek aldatan sevgiliden ayrılınca ilk hissedilenler anlamsızlaşır insan,acayip amaçsız bir his sarar her yanını,üzülmek ile üzülmemek arası gidersintabi birde bi kibir kaplar kişiyi yeniden aramayağım diye yeni kararlar alır en katı haliylevazgeçmek basit gelmez ilk öncelikle lakin mecbursan eğer yatar yatağına girersin yorganın altınabilmediğin manâ veremediğin bir acı hissedersintabi seviliyorsa ayrılan sevgilideğil aldatan sevgiliden ayrılmış ise kişi kısa bir süre öfke hissedilir bir iki bela okunur küfredilir biter herşey @3349209 k yalnızca birkaç soru takılır bitti mi şimdi? bu kadar mıydı? onsuz yaşamak nasıl bir şey fakat? hiç onsuz yaşadım mı ben? (aglayankekinvekankalarınınkankası, 1604 23:12)@3349231 k böyle arabayla biraz da seri giderken bir kasis, tümsekten geçip, midenin havada kalmasından mıdır agnostik o tembellik veya bir rüyada yüksek bir yerden düşme anındaki haylazlık gibi bir şey ' oh be' diyen yalan söyler oh be diyen sevgiliden yok sevgisizlikten ayrılıyordur (eni, 1604 23:12)@3349233 k ilişkinin son zamanları huzursuz geçmişse ilk başlarda yararsız bir kolaylık hissedilir fakat geçicidir, sevinmeye lüzum yok (brunomoraes, 1604 23:13)@3349240 k (bkz: sevgiliden ayrıldıktan sonraki bir dakika) (yer yer birçok vakit, 1604 23:13)@3349241 k ben derhal napıcam diye düşünür insanonsuz napıcamkapının önüne konulmuş kimsesiz bir çocuk gibi hisseder kendinihele de o kadar bitmesi beklenmeyen bi ilişkiyse, yarına, öteki güne, bir dahaki haftaya dair planlar yapıldıysa birlikte, akla ilk gelen onlar olurşunu şunu da yapıcaktık, ben şimdi onsuz napıcamdaha sonra uyumak ister insan,uyuklamak ve unutmakuyumak isteyince uyumadan önce her seferinde o'nu aradıgı gelir aklına, göz pınarları dolmaya baslarbişiler yapabilicek kadar gücü varsa, bu yaşanan hayatındaki ilk ayrılık değilse öncekilerden tecrübeli olan bünye kendi kendini korumaya edinmek namına hemen sms leri, mailleri silmeye girişir, yapamaz yataga girer, büzüşür, küçücük olur, kendi yalnızlıgında bogulur ve düşünürken uyuyakalır, ertesi sabaha yapayalnız gözlerini başlatmak üzere id (zsa zsa zsu, 1604 23:15 ~ 23:17)@3349254 k @3349266 k eğer sen ayrıldıysan böyle ilk bir üzülmezsin nötrsündürbirkaç gün geçer acısı o zaman hissedilir ağlarsın,her şey aklına onu getirir ama meslek işten geçmiştir canın yanıcak daha sonra sende gelirsin kendine unutur gidersin @3349267 k ilk böylece bişey hissedilmez us düşünce uçar gider böylece mala bağlarsın @3349283 k (bkz: yeni bir ilişkiye açık olmamak) eğer ayrılan sizseniz dünyanın en büyük yalanını söylersiniz ayrıldığınız kişiye: bundan böyle hayatımda kimseyi istemiyorum ve buna da en çok siz inanırsınız ama bir hafta geçmeden işler değişebilir bunu siz de biliyorsunuz fakat bu, dünyaya kuyruklu yıldız çarpması ile benzer oranda bir ihtimaldir (bu ihtimal hakkında detaylı veri için (bkz: 2019: marduk la randevu)) ayrılınan kişiyseniz ilişkide, size söylenen bu yalanı yiyip yememek sizin elinizdedir o ilişki baştan başa güvendiğiniz birey, o öyle biri değildediğiniz kişi; gerçekte tamamiyle pekbiri olduğundan, ben kanımca şahsen kendim o yalanı yememenizi öneririm @3349302 k ağzına sıçılmış gibi hissedilir, tabii tek taraflı sevgi silsilesi devam ediyorsa böyle bakakalır insan gün içinde rüya görür falan (bkz: sevgiliye aparkat çekip acıdı mı diye sormak) @3349422 k ilk hissedilenden daha çok sonradan hissedilenler önemlidir çünkü birincil anda hissedilenler çoğu süre sizi yanıltır fazla sevdiğiniz halde bölünmüş olsanız bile birincil anda olası bir rahatlama duygusal kaplar bedeninizi doğaldır çünkü insan ayrılık sürecine giderken sorunlardan çok yıpranır ama daha sonra görürsünüz ebenizin genital organını ay pardon (sağ gösterip sağ vuran baş döndürücü *sör, 1604 23:48)@3349451 k (bkz: önümüzdeki maçlara bakacaz) (çıkar şu üstündekileri ne dediğin anlaşılmıyor, 1604 23:49)@3349457 k (bkz: anında içimi sözlüğe dökmeliyim) (bkz: çok yalnızım be sözlük) (mandalinaya parmağımı soktum parmağım şişti, 1604 23:55)@3349493 k insan kendini birincil ilk olarak ilginç hisseder bilhassa sizden ayrıldıysa birisi ona kızmakla kızmamak arasında kalırsınız çünkü o ayrılmıştır, neden ben ayrılmadım diye çocukça fikirler kazanç aklınıza sanırım o an en fazla buna sinir olur kişi ilk anlarda anlamaz birşey sonrasındaysa baya koyar çünkü karşınızdakini hala seviyosunuzdur fakat o aynı şeyleri hissetmiyordur nasıl olur dersiniz kendinizi ilginç hissetmeye devam edersiniz anlam veremezsiniz böyle uzar gider bu 1 ay daha sonra hiç birşey hissetmeyeceğim nasıl olsa, unutucam diye kendini avutmaya çalışır birey zorda olsa (seytan90, 1704 00:01 ~ 00:01)@3349535 k ara sıra rahatlama,bazen üzüntü, ara sıra öfke bazense koca bir avarelik eğer rahatlama yaşamamışsa birey, kafa yaymak için ne yapmalıyım diye düşünmeye başlar bir vakit sonradan en yakın arkadaşını arar şayet buluşurlar buluşamazlarsa telefonda saatlerce konuşulur eve gidilir bilgisayara bakılır o gün erken uyumaya çalışılsa da kişi bir türlü uyuyamaz (harmonia, 1704 00:10)@3349587 k eğer terkeden sizseniz; birincil gün, dıştan ne yakışıklı çocuklar vardır acilen,ben niye bu sümsükle çıktım ki ilk hafta, bu çocuklar niçin bana bakmıyor fakat emin segilimden yeni ayrıldığımı biliyorlar, birazcık daha zaman geçsin birincil ay, bir tane dahi çocuk bakmaz mı, ben bu dek çirkin miyim birincil yıl, hedecan ben seni unutamadım, nolur barışalım aşkım, ne sevgilin mi var, alacağın olsun (bluemero, 1704 00:15)@3349613 k şimşek misali şiddetli, ani, ara ara ve süratli bir şekilde beliren iç tansiyonlardır oh artık özgürüm (rahatlama duygusal) zaten fazla monotondu be (kendini avutma şehvetli) bakayım? cidden ayrılmışız (yavaştan farkına varma duygusal) nolucak derhal? (süresiz olma, korkma hissi) nefes alamıyorum (kazığı ayrım etme hissi) işte bu duyumlar, salise eşliğinde çakar kafaya (kulisfobik, 1704 00:18)@3349627 k elde telefon, oturulan yerde uzunca bir vakit kalınır birlikte yaşadığınız her şey film şeridi gibi beyninizde döner durur, her zaman o sırada bir şey hissetmekolası değildirbeyin hissiz, yürek taşlaşmış bir şekilde salak salak oturulur kasırga öncesi sessizlik gibidir içinize çöreklenen acıyı sonradan hissedebilirsiniz oysa (alerion, 1704 00:44)@3349773 k ciğerlerdir evet ayrılığın ilk derhal nefes alamamanızdan nedeniyle, imdat diye bağıran, oksijen için kıvranan ciğerler birincil hissettiğinizdir ayrıca yanar da bu şerefsizler bundan başka fazla uzun zaman yanar (suskungeveze, 1704 00:47)@3349794 k ilişki uzakta mesafeye dayanıyorsa,telefon veya mesaj aracılığı ile noktalanır telefon kapatıldığında, şok ile karmakarışık amansız bi mutluluk kaplar içinizibir lahza için oh bedersinizgece yatarsınız,sabah kalktığınızda;midenizde garip bi yanma ve içinizde hala o mutluluk bulunuryaklaşık 3 gün bu böyle gidermeslek zaten bu 3 günün sonunda ***a sarmaya başlarhele birde aranıp sorulmuyorsanız,sizde aynı şekilde aramıyorsanız;allah bu durumda olan tüm arkadaşlara(bende dahil)yardım etsin diyorum ve sabır diliyorum (iron fist, 1704 01:06 ~ 01:10)@3349906 k terkeden sizseniz; (bkz: gevşemek) (bkz: burukluk) terkedildiyseniz; (bkz: öfke nöbeti) (bkz: kabullenmek) (cherrychapstick, 1704 01:11)@3349930 k kişiye tarafından değişendir kimi özgürlüğü kimi de mutsuzluk ve pişmanlığı (zildjian, 1704 01:13)@3349939 k ölümün yeryüzünde tadılmasıdır ayrılık; ki dünyada çekip son vermek için günahlarımızı, allah yarattı ayrılığı