Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgiliden Özür Dileme Sözleri

Sevgiliden Özür Dileme Sözleri
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgiliden Özür Dileme Sözleri Herhangi bir nedenle sevdiğiniz kişinin kalbini kırdıysanız sizlere özür dileme mesajlarını paylaşıyoruz İster sms ister mesaj olarak sevgilinize göndereceğiniz özür dileme sözlerini sizler için bu yazımız da paylaşıyoruz 54125 54125 sevgilidenozurdilemesozleri5c554fd197015sevgilidenozurdilemesozleri5c554fd197015 456 580 ozurdilemeresimleriozurekartsayfasiozurdilemeresimlerijpg54125 Sevgiliden Özür Dileme Sözleri ozurdilemeresimleriozurekartsayfasiozurdilemeresimlerijpg54125 Sevgiliden Özür Dileme Sözleri Af diliyorum, Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye muhalif, ne de kimse sana rakipti Çünkü sen benim için tekrar tekrar tektin! Özür diIerim tüm oIanIar için Sahiden çok üzgünüm, ne oIur beni son kez af diIiyorum Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu şansı tanır mısın? Ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç affetmedim kendimi İnan bana hala ağlarım düşündükçe hiç affetmedim kendimi Beni Affet Yaptığım tüm hatalara ve saçmalıklara karşın beni affedebilmen büyük incelikti Yeniden özür dilerim Beni affet, hatalarım için sana yaptıklarım için hiç affetmedim kendimi İnan bana hala sızın içimde ağlarım düşündükçe hiç affetmedim kendimi Özür dilerim seni aramadığım için, özür dilerim sensiz gitmek zorunda olduğum için, özür dilerim seni orada beklettiğim için, yaptığım her yanlış için Lütfen beni affet Sözlerinden belirlenmiş, kırmışım seni bilmeden Bir öpücük versem, sarılsam, özür dilesem Affeder misin beni? Sana olan mahcubiyetimi nasıl açıklama edeceğimi bilemiyorum, sahiden fazla özür dilerim Ben bu özür işlerinde hiçbir vakit iyi olamadım ama seni o kadar seviyorum oysa Onun için? Özür dilerim canım! Yaptığım bir hatadır, aklım bunu bana anlatır, özrün arkasına saklanmak istemem lakin senden tek dileğim; bir ‘AF’TIR  

858,469Konular
981,198Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt