Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer gunu aşk sozleri

Sevgililer gunu aşk sozleri
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
sevgililer gunu ile ilgili aşk sozleri
sevgililer gunu aşk mesajları
kevgililer gunu kısa aşk sozleri

imagessevgililergunuasksozleri5ad9b9e974a71

Sevmek olağanustu, aşk basittir Sevmenin taklidi olmaz; aşkin sahtesi vardır

Aşk gulu dikeniyle avuclamaya benzer Ellerin kan icinde kalır, ama dikenlerin hesabınıi gulden soramazsın

Yine sensiz bir gun başlıyor yureğimde Yine uykusuz girdim bugune, isyan ederim sensiz gecen gunlerime, ne olur mahkum etme beni sensizliğe

Dunde, bugunde, yarında yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde dokun yureğine ben hep ordayım

Sen seni seveni goremeyecek kadar korsen, o da seni sevdiğini soylemeyecek kadar gururludur

Aşk; kacmaktan cok kovalamayı sever Gormekten cok ozlemeyi, dokunmaktan cok duşlemeyi ve bu aşk oyle hain ki, nerde imkansız var onu sever

Bir gun gelecek, başbaşa kalacaksın yıllanmış anılarınla ve keşke diyeceksin, nemli gozlerle bakarken yağan yağmura

Bu dunyada iki kor tanıdım: Biri beni hic gormeyen sen; diğeri senden baskasını gormeyen ben

İnsanlar, bir gulun peşinde koşarken, ezdikleri kır ciceklerini fark etmezler

Hicbir sey aglamaya degmez, degen insan zaten aglatmaz Aglarken basini dik tut, goz yaslarin seni aglatan kadar alcalmasin

Bir can duşun bedensiz; bir beden duşun kalpsiz; bir kalp duşun sevgisiz; birde beni duşun sensiz: İşte bu IMKANSIZ

Sonsuz bir gecenin sessizliğinde aşka duğumlenmiş sevgiyi arıyorum

Bir tek seni sevdi yureğim, bir tek senden vazgecemedi; bir tek seni gordu gozlerim, isterim ki sende kapansın sevgilim

Sen Beni,Benim Seni Sevdiğim Kadar Sevseydin;Benim Seni, Senin Beni Sevdiğin Kadar Sevdiğimi anlardın

Ne seni unutacak kadar zaman gececek Nede gecen zamanseni unutmaya yetecek Bırakıp gitsemde unuturum sanma Zaman alışmayı oğretir UNUTMAYI ASLA

Bir gun kırlarda gezerken eline bir papatya al ve seviyor sevmiyor yapmaya başla Seviyor cıkarsa inan ama sevmiyor cıkarsa inanma Cunku o sadece bir PAPATYA

Aşk gozlerde başlar, dudaklara iner, kalbi fetheder, tekrar gozlere cıkar, yaş olup iner

Aşk bir gule benzer; cicek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın, diken kısmında ise sonsuz acıları tadarsın

Ben seni dun sevmedim, cunku dun bitti Ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek Ben seni yarın sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek

Aşk dudaklarda kahkaha değil, gozlerdeki yaştır Maksat sevgi uğrunda olmek değil, uğrunda olecek sevgi bulmaktır

imagessevgililergunuasksozleri5ad9b9ea85550

Ayrılıklar kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirirTıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdiği gibi

Yaprak doken gencliğimin satır aralarında altı kırmızıyla cizilmiş ve tırnak icine alınmış suskunluğumun baş harflerisin

Sen , benim anılarla bitip giden ruyama hic bir zaman ses vermeyen doğamsın

Utanırım , soyleyemem yaşadığım yalnızlığı , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri

Seni , senden uzakta , sensiz ama seninle yaşıyorum

Hayatta uc şeyi sevdim; Seni, kalbimi, umit etmeyiSeni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye

Sert ruzgarlar karanlık geceleri severmiş , aynen benim seni sevdigim gibi

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin guneşi, sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yanı, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni

Dunyada iki renk gul olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Beni unutursan kırmızılar solsun seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Eğer bir gun birisi senin icin guneşe buzla SENİ SEVİYORUM yazabilirse, o zaman seni benden daha cok seven birisi var demektir!

Eğer birgun bir fidan gorursen sakın koparma! cunku bende bir zamanlar tıpkı onun gibi yaşamayı oğrenirken ellerinde can verdim

Guneşin buz tuttuğu yerde bir alev gorursen, bil ki o yalnız senin icin yanan kalbimdir

Butun gun uyuyorum diye bana deli diyorlar Budalalar ruyamda seni gordugumu bilmiyorlar

Aşk guzeldir ama karşılıklı ise Karşılıksız ise seni icten yıkmaya calışan duşman gibidir Anlamadan savaşı kaybedersin

Gonul bahcesine bir kırmızı gul diktim ama kimse o gulun ucunu goremedi Gorenler sadece kokunu gorebildi Cunku sana olan aşkım oyle buyuk ki

Attığım her adım benden uzakta; bastığım her yerde yokmuşum meger! Cırpınırken ben denilen tuzakta; ben sana saplanan okmuşum meğer!

Yanağına duşen kar tanesi eriyip, dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinligi biriyle paylaşmak istediğinde, yuzunu ruzgara don, ORADAYIM