Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgililer günü diyalogları

Sevgililer günü diyalogları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevgililer Günü diyalogları

Allah seni bildiği gibi yapsın Namık!
Ne oldu Nurten? Suratın niye asıldı ya?
Mahvettin geceyi, mahvolmuş ettin romantizmi
Ben mi? Aşkolsun Nurten 'Sevgililer Günü' geliyor diye günler öncesinden plan yapan ben En fiyatı yüksek restoranlardan birini seçen ben Başında kemancılarla aşk şarkıları çaldıran yine ben
Şarap siparişi veren kim peki?
O da ben
Ve geceyi bitiren de sen Sipariş ettiğin şaraba bak; 'öküzgözü' bundan başka söylerken gözümün içine bakıyordun Başlıca öküz sensin Namık tamamlanmış mı?
Lakin Nurten 'öküzgözü' en nitelikli şarap Hani bu gece özel ya o bakımdan söylemiştim Gitme Nurten Nurteeen

Ben anlamıyorum bir türlü
Neyi anlamıyorsun canımın içi?
'Anneler Günü' olsun, 'Babalar Günü' olsun ve hatta 'Sevgililer Günü' olsun, bunlar daima dünya ticaretini yönlendirenlerin bize dayattığı ve tüketimi pompalamaya karşın şeyler
Yani?
Yani demem o ancak, tüm bunların peşinde Amerika'da yaşamış para babaları var Hatta ola ki de uzaylılar var Onlar istiyor diye 'Sevgililer Günü'nde alışveriş yapıcam, para harcıycam yani, o kadar mi?
Harcamıycak mısın yani?
Harcamıycam natürel Bende onlara para kaptıracak göz var mı Cansu? Sana sevgimi söyleyeceğim diye onlar zengin olacaklar o kadar mi? Yemezler yedirmezler
Yani sen bana bugün hediye falan almadın, hatalı anlamıyorsam
Almadım tabii nar tanem, nur tanem Yanaklarından öperim olur biter
Onu da yapmana gerek yok çünkü bu ilişki burada bitti Elveda salak komplocan Bu ilişkinin niye bittiğini de git o para baronlarına sor, e mi?
Lakin
Fakat ya Baaaay

Hayatııııım
Ne var Allah'ın cezası yine ne var? Bulaşık yıkıyorum, mutfaktayım, ne var?!
Beni akşam yemeğe bekleme Bugün 'Sevgililer Günü' biliyorsun, bu özel ve hoş günü sevgilimle dışarıya kutlıycaz
Boyun devrilsin İsmail Allah seni bildiği gibi yapsın İsmail Aldattığın gibi üstelik dalga geçiyorsun
Nooldu niye dellendin hayatım?
dahası utanmadan soruyo 'Sevgililer Günü'nde sevgilinle geçiriyorsun bundan başka utanmadan bunu bana söylüyosun
Bu bayan milletine de yaranılmıyor Hanımlar günü demiyor ancak, 'Sevgililer Günü' diyor hayatım Amaaaan Güzel hoş söyleyelim, kibar olalım dedik yeniden yaranamadık

Sevgilim, şeyimiz kutlu olsun Bak bu çiçekler de şey için
Ney için Selman? Bugünün önemi nedir?
Fazla özel bir gün, arım balım peteğim
Özel derken Doğum günüm olabilir, evlilik yıldönümümüz olabilir, başka bişey olabilir

Ya ne bileyim, özel bir gün işte o kadar hatırlıyorum Çalsın davullar, oynasın gelingörümce
Tüh Allah seni ne yapsın? Bugünün 'Sevgililer Günü' olduğunu bilmiyorsun, dahası çiçek alıyorsun Hani al bunları salata doğra der gibi Hiç Olmazsa maydanoz falan alsaydın
pek tarih var ancak, insanın kafası karışıyor bir yerde Ama özel ya, bak onu aklımda tutmuşum Yaaa, niye çiçekleri kafama vurduğunu sorabilir miyim?

Aşkıııım, bir taneeeem 'Sevgililer Günü'n kutlu olsun canııım
Bunlar ne Niyazi?
Çiçek Şebnem Aşkımızın çiçekleri
Offf of Peki ya o elindeki kutu ne?
Haa o mu? O da hediyen
Çiçek almışsın ya
Hiç olur mu? Bir iki ufak çiçek, sana olan aşkımı nasıl simgeleyecek? Fakat şu pırlanta küpeler
Yeter yaaaa Yeter Bir gün de unut be adam Bir gün bir tarihi atla Bir gün beni dikkatsizlik et Değil yok Milletin karısı, sevgilisi ne hoş tartışma sebepleri çıkarıyor, sen bana bu zevki fazla görüyorsun Niyazi
Neden bu değin asabisin Şebnem?! Anladııım Hay eşek kafam! Nasıl da unuttum?! Bugün başta beraber baş başa yemek yemek yiyişimizin üçüncü sene dönümü Ben unuttum, sen ona kızdın Dur ben sana hemen bir hediye alayım da geleyim Affet beni Şebnemim

Seçme Parça *