Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer Günü İle İlgili Mesajları

Sevgililer Günü İle İlgili Mesajları
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sevgililer Günü İle İlgili Mesajları Sevgililer Günü Mesajları Sevgililer Günü İle İlgili Mesajları Sevgililer Günü için ramak kaldı Melek'lerim Biz de sayılı günler kaaln Sevgililer Günü için bir çok araştırma yapıyor ve o güne özel konulara yer veriyoruz sitemizde Tekrar Sevgililer Günü için özel bir konuya daha değiniyor ve Sevgililer Günü ile ilgili çok hoş mesajlar sunuyoruz sizleresevgililergunuileilgilimesajlari5c5577769ff60alt 1549105010 1549105010 sevgililergunuileilgilimesajlari5c557776ce20bsevgililergunuileilgilimesajlari5c557776ce20b sevgililergunuileilgilimesajlari5c557776ce20b Ne vakit tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer Sevgililer günün kutlu olsun! Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum Mavi gözlerini özlüyorum Sevgililer günün kutlu olsun Nasıl ki uzaktaki yıldız aydınlık gelirse insana, uzak olduğun için tutkunum sana! Hani en hoş aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde rahatlık gibisin, ışığım sensin, güneşimsin Bil ki çok özlendim Sevgililer günün kutlu olsun! Gözlerin çay kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Sevgililer gününde bir öpücük borçlusun bana Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, diğer taraftan aşk vardır seni anlatır Nice sevgililer günlerine bebeğim Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim derhal kaç yıldızım var biliyor musun? Benim bundan böyle bir gökyüzüm var Sevgililer günümüz kutlu olsun! Bugün her zamankinden bambaşka bir şey yapayım dedim olmadı yeniden sana tekrar tekrar aşık olup seni düşündüm Sevgililer günün kutlu olsun! Yedi bambaşka iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi farklı çiçeği dolaşsa yedi öbür çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz İyi ki varsın! Eğer gökyüzü bir tutam kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni öyle çok seviyorum ki Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi fakat sensiz geçen bir saniyenin ebediyet dek uzun olduğu öğretilmedi Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim Sevgililer günümüz kutlu olsun pek güzelsin oysa yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Öylesine bağlanmışım ama sensiz duramıyorum Sevgililer günün kutlu olsun! Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer günün kutlu olsun!  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt