Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer günü nickleri

Sevgililer günü nickleri
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sevgililer günü msn nickleri, sevgililer günü nickleri nickler, 14 şubat sevgililer günü nickleri, sevgililer günü mesajları, sevgililer günüyle ilgili nickler, sevgililer günü ile ilgili nickler

Tüm mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Daha nice sevgililer gününü beraber dinmek dileğiyle

Halk Müziği tanıdım yıldızlar gibiydi, tümü parlıyordu Fakat ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat

Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, üstelik aşk vardır seni anlatır Nice sevgililer günlerine ufak bebeğim

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim acilen kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var Sevgililer günümüz kutlu olsun!

Bugün her zamankinden bambaşka bir şey yapayım dedim olmadı tekrar sana daima aşık olup seni düşündüm Sevgililer günün kutlu olsun!

Yedi bambaşka iklimden yedi çeşit arı getirseler yedi değişiklik arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi öbür çiçekten bal yapsa senin dek tatlı olamaz İyi fakat varsın!

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gök kuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın

Bir Takım rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer Bazıları da çok fazla hoş Benim en uzun ve en hoş rüyam şu an bu mesajı okuyor Sevgililer günün kutlu olsun!

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası değin seviyorum seni

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın yok mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım

Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen defalarca kalbimde yatan tek sevgilimsin!

Eğer gökyüzü bir tutam kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı gerçi sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar çok seviyorum ama

Seni yıldızlara benzetiyorum onlar dek uzakta onlar değin erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin

Seni varsayım edeceğin dek yok, tahammül edemeyeceğin kadar fazla seviyorum Sana Sevgilim!diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim Sevgililer günün kutlu olsun!

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Eskiler böyle der Gök kuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın

» Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler Halk Müziği onu hayatı boyunca olur ya bir defa görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem

» Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Eskiler böyle der Gökuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın Sevgililer günümüz kutlu olsun

» Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim Sevgililer günün kutlu olsun!

» Seni tahmin edeceğin dek yok, sabır edemeyeceğin değin çok seviyorum Sana Sevgilim!diyebildiğim için kendimi fazla şanslı görüyorum

» Seni yıldızlara benzetiyorum onlar dek uzaktan onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin Sevgililer günün kutlu olsun

» Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni öyle fazla seviyorum oysa

» Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi fakat sensiz geçen bir saniyenin ölümsüzlük kadar uzun olduğu öğretilmedi Yaşamımızın her derhal birlikte olmamız dileğiyle sevgilim Sevgililer günümüz kutlu olsun

» Okadar güzelsin oysa yüzüne bakamıyorum Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum Öylesine bağlanmışım ama sensiz duramıyorum Sevgililer günün kutlu olsun!

» Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer günün kutlu olsun! *

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt