Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgililer Gününde Alacağın Mesajı Söylüyoruz!

Sevgililer Gününde Alacağın Mesajı Söylüyoruz!
0
121

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
s-90b5b6815bec5854496e00cfb689ab80fa80c7d4.jpg

Bakalım sevgililer gününde kimden ve nasıl bir ileti alacaksın?

Similar threads

Şahsa özel tasarım diye almıştım lakin Instagram'daki diğer bir kullanıcıda gördüm Her berbat olayın uygun bir tarafı vardır arkadaşlar. Yalnızlar olarak şu kalpli balonlu, sevgi pıtırcığı çiftleri konutta kaldığımız için göremiyoruz bu sene. Yeterli ki de göremiyoruz! Bu sevgililer gününde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Bardakta Sevgililer günü pastası Sevgililer Gününde sevgilinize hoş bir pasta yapmaya ne dersiniz keza fazla basit ayrıca çok güzel görünümlü harika bir lezzetSevgililer günü pastası; Bardakta Sevgililer Günü Pastas İçin Zorunlu Olan Malzemeler: Kek için 2 adet yumurta 2,5 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Bengü İle Sevgililer Gününde Yemek Yemek İster misiniz? Bu konu; Bengü İle Sevgililer Gününde Yemek haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Sevgililer Günü yaklaşıyor ve bir sevgiliniz yoksa ben ne yapacağım diye dert etmeyin Bakın Bengü o güne özel iki hayranıyla yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
14 şubat Sevgililer Günü 2019 Sevgililer Günü nedir Günümüzde Sevgililer Günü 14 Şubat, 1800 yıllarda Amerika'lı Esther Howland'ın ilk Sevgililer Günü kartını yollamasından bu yandan çok sayıda insanın kutladığı toplumsal bir olay olmuştur Bunun doğal sonucu olarak olayın ticari yönü çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Sevgililer Günü 2019 Hakkında Bilgi Kökeni fazla eskilere dayanan 14 Şubat sevgilliler günü sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir Tahminlere kadar 14 Şubat günü, bütün dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir Bunun yanı sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt