sevgililerin kavgası ENTELLEKTÜEL ÇOCUĞUN SEVGİLİSİ İLE KAVGASI: Erkek kıza telefon açar Buket merhaba hayatım Nasılsın? İyiyim sağol canım sen nasılsın? İyiyim sağol Akşam buluşuyoruz degilmi ? Evet Murat buluşacaz ama lütfen bu sefer öbür bir yere gidelim Tabiki hayatım sen nasıl istersen Gelip seni alıyorum Çocuk gider, kızı evinden alır ve arabaya binip ilerlemeye başlarlar Murat bu Komiser Shakespeer filmine gidelim mi bugün hayatım Offf Buket! O film bana çok sıradan geldi Böyle igrenç bir filmi nasıl bakmak istersin fakat? Seyretmeden igrenç olduğunu nasıl bilebilirim Murat! Ayrıca sen nereden biliyorsun o filmin igrenç olduğunu Sakın bana izlediğini söyleme Evet izledim Ayyy Murat inanmiyorum Bir Sosyal Faaliyette bulunuyorsun ve bensiz Bunu bana nasıl yaparsın? Yaaa Buket saçmalıyorsun geçen gece arkadaşlarla gittik Aşkolsun sana Murat hani birbirimizden habersiz hiç birşey yapmayacaktık Hani beni çok seviyordun Buket uzatmıyalım sevgilim Lütfen Ayyy ne seslenmek uzatmayalım Murat Daha dün bir tiyatroya ücretsiz bilet buldum ama sadece bir tane oldugu için kabul etmedim Ben bunları düşünürken senin bu yaptığına inanmıyorum Haklısın hayatım özür dilerim Ayrılsak iyi olacak diye düsünüyorum Murat Bugün sinemaya giden yarın tiyatroya gider Beni aldatmana katlanamam Anlıyorum Buket nasıl istersen Ama lütfen arkadaş kalalım Bütünüyle senden kopmamı umma Ayrıca geçen gece gittiğimiz barda o çocuğa nasıl baktığını farketmiştim söyliyeyimde Offff ben ona bakmadım Murat ! Hesap atamak zorunda değilsin hayatım biz artık ayrıldık