iltasyazilim
FD Üye
takriben 14 aydır çıktıgım sevgilimle 2 gün önce ağız dalaşı ettik ve kesintisiz aileysiye tanışmak istediğimi söyledim ailem seninle tanışmak istemıyor dedi ve ben bundan böyle sıkıldım bu durumdan kükredim durdum babanla konuşcam tanışcam felan dedim kavga ettik ayrıldık annemi aramış ve babam hasta konuşmasın demiş ve annem beni üzüntülü olarak gördü kızı aradı oğlumdan uzaktan dur dedi annemde istemior şu anda o kızı lakin istemesinin sebebi beni üzmesi vede madem cok seviyor cıksın babasına desin ben onunla evlenmek istiyorum desin dedi niye tanıştırmıomuş babasıyla dedi madem babası hastaysa senınde annen hasta dedive 15 gündür ayrıyız bu 15 günde beni istemediğini fakat sevdiğini söyleyip durdu yapamıyoruz anlaşamıyoruz dedi ve bugun bana birazcık ara verelim 1 hafta hiç konuşmayalım kendimce alışkanlık yaptık birbirimizi 1 haftada yapabilcezmi ona bakalım bi dedi ihanet etmek değil bende aldatmıcam yemın ederim dedi ve ben soğudukdan sonradan ne işe fayda 1 hafta dayandıkdan daha sonra res çekerım ben alayına dedim oda 3 gün olsun madem dedi zaman başladı pazar günü bitiyor ne yapmam gerekiyor anlamış değilim ?
14 ay uzun bi zaman lakin böyle şeylerde kısa bi süre lakin aramızda bazı şeylerde oldu bunların oldugu halde benı bu dek sevdiği halde nıe böyle yapıyor anlamıyorum
14 ay uzun bi zaman lakin böyle şeylerde kısa bi süre lakin aramızda bazı şeylerde oldu bunların oldugu halde benı bu dek sevdiği halde nıe böyle yapıyor anlamıyorum