iltasyazilim
FD Üye
Yha arkadaşlar 2 yıl süren bir ilişkimiz var
Lakin 2 yılda herşeyi yaşadık
İşte 3 ay tatile girdikİşte uzağız azıcık falanHep korktuğunu söylüyorBeni unutma diyoLütfen beni vazgeçme diyoYalvarıyoAğlıyorfalan filan
Onu çok seviyorumOda beni seviyo galiba kesin ediyo
İşte son 1 hafta önce diğer bir yere taşınacağını söyledi
Ve bu gün biri, yani savgilimin arkadaşı bana baya yakın davranmaya başlıyorKendisini hiç görmedimFakat o beni görmüş ve ilgisini çekmişim falan filanArkadan sevgilimin sesini duyduğum lahza anladım
Kuşkusuz bir oyun var sadakat testi yapılıyor bana
Kız benle çıkmak istediğini falan söylüyorBen ise bir sevgilim olduğunu ve birdaha beni rahatsız etmemesini söylüyorumEğerki rahatsız edersen seni savcılığa vereceğim dedim
Acilen beni tehtit ediyor
Eğer beni dinlemezsen seni sevgiline söylerim diyo
ben ise azıcık korkmuş ayağına yatıyorum
Sizce sevgilimin beni deneme etmesinin sebebi nedir?
Lakin 2 yılda herşeyi yaşadık
İşte 3 ay tatile girdikİşte uzağız azıcık falanHep korktuğunu söylüyorBeni unutma diyoLütfen beni vazgeçme diyoYalvarıyoAğlıyorfalan filan
Onu çok seviyorumOda beni seviyo galiba kesin ediyo
İşte son 1 hafta önce diğer bir yere taşınacağını söyledi
Ve bu gün biri, yani savgilimin arkadaşı bana baya yakın davranmaya başlıyorKendisini hiç görmedimFakat o beni görmüş ve ilgisini çekmişim falan filanArkadan sevgilimin sesini duyduğum lahza anladım
Kuşkusuz bir oyun var sadakat testi yapılıyor bana
Kız benle çıkmak istediğini falan söylüyorBen ise bir sevgilim olduğunu ve birdaha beni rahatsız etmemesini söylüyorumEğerki rahatsız edersen seni savcılığa vereceğim dedim
Acilen beni tehtit ediyor
Eğer beni dinlemezsen seni sevgiline söylerim diyo
ben ise azıcık korkmuş ayağına yatıyorum
Sizce sevgilimin beni deneme etmesinin sebebi nedir?