iltasyazilim
FD Üye
merhaba
ilk kez şuanda 1 aylık bir ilişkimiz var ve hala devam etmekte can sıkıntısı olan koşul kız 4 yıllık bir ilişkiden çıkalı 3 4 ay oluyor fakat ben daha evvelden varım 9 ay gibi bir süredir peşindeydim
konuya gelelim kız arkadaşım bizi yani çıktığımızı öğrenince eski sevgilisi ve arkadaşlarının ardındaki laf ( küfür hakaret vs hani 4 yıllık bir ilişkiden sonradan anında nasıl birini bulursun, çünkü onlar beni bilmiyor 9 aydır varım lakin ) yapmasından korkuyor
bu benim en alıngan olduğum konu arkamdan söz yapılması diyor
bu konu canımı sıkıyor sevdiğim insanla face ye fotoğraf bile atamıyorum
bu konu açıldığında her şey fazla tez olsun istiyorsun diyor
canım sıkılıyor bu mevzu bu yüzünden nasıl bir yol izlemeliyim ?
bu atlattığı 4 sene her tarafında fazla hasar almış durumda bi ara baştan aynı sorunları yaşar mıyım demişti bana çünkü dayak ve küfür bile yemiş çok fena bir durum
bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim ?
ilk kez şuanda 1 aylık bir ilişkimiz var ve hala devam etmekte can sıkıntısı olan koşul kız 4 yıllık bir ilişkiden çıkalı 3 4 ay oluyor fakat ben daha evvelden varım 9 ay gibi bir süredir peşindeydim
konuya gelelim kız arkadaşım bizi yani çıktığımızı öğrenince eski sevgilisi ve arkadaşlarının ardındaki laf ( küfür hakaret vs hani 4 yıllık bir ilişkiden sonradan anında nasıl birini bulursun, çünkü onlar beni bilmiyor 9 aydır varım lakin ) yapmasından korkuyor
bu benim en alıngan olduğum konu arkamdan söz yapılması diyor
bu konu canımı sıkıyor sevdiğim insanla face ye fotoğraf bile atamıyorum
bu konu açıldığında her şey fazla tez olsun istiyorsun diyor
canım sıkılıyor bu mevzu bu yüzünden nasıl bir yol izlemeliyim ?
bu atlattığı 4 sene her tarafında fazla hasar almış durumda bi ara baştan aynı sorunları yaşar mıyım demişti bana çünkü dayak ve küfür bile yemiş çok fena bir durum
bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim ?