sevgilim çok uzak ben stajyer olarak bir oelin restaurantında çalışıyorum tüm yerler numaralı 1,2,3,4, diye ben 1 de yanımdaki abiyle çalışıyorum neyse o bölgeye 1 hafta baştan başa gençler gelecekti neyse ilk gün geldiler bir ara birisi çok dikkatimi çekti gürültüsüz ve etrafına soğuk soğuk(fakat tatlı) bakan biri o na gözüm daldı ve işi bırakıp 45 saniye o na baktım sonra bir anda gözgöze geldik derhal işime döndüm daha sonra fazlasıyla gözgöze gelmeye başladım hafifçe gülümsüyordu sonradan sırası gelmişken her yerde gözgöze geldikve giiti ertesi gün baştan geldiler bu böyle bir hafta boyu sürdü daha sonra gideceği gün ingilizce biliyormusun diye sordu(do you speak english) ben bilmiyordum oradaki bir abiye götürdüm ingilizce haberdar olan ona benden hoşlandığını söylemiş sonra face imi falan aldı epey konuştuk böylece mutluyum ki lakin sormayın daha sonra biz böyle çıkmaya başladık(neredeyse bir ay oldu) fakat ben yinede benden soğumasını istemiyorum sonuçta erkek ve taaaaaaaaaa isviçre de oturuyoronu fazla özledim buraya tekrar gelecekler fakat daha gelmesine çok var ilişkiyi nasıl sıcak tutabilirim bu vesileyle o birr italyan id