Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim erkek arkadaşıyla kahvaltıya gidiyor?

Sevgilim erkek arkadaşıyla kahvaltıya gidiyor?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Henüz yeni bir ilişkim var dürüstlüğüne inanıyorum attığı adımları bana söylüyor defalarca şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye örneğin eski sevgilisi mesaj atmış onu söyledi bana engelle dedim bende neyse bana yarın ben kahvaltıya gidicem dedi bende dedim kimle dedi x'le kahvaltıya gidicem dedim ne gereği var ne mantığı var bunun? dedi sen bana güvenmiyo musun o cok iyi bi cocuk sandığın gibi biri değil bana o gözle bakmaz dedi bende işlenmiş dedim sırf sana güvendiğimden müsade veriyorum fakat aşırı samimiyete karşıyım hatta samimiyetin kendisine karşıyım dedim bunun yeniden tekrarı olmayacak dedim hazır dedi sabahtan mesaj attım işte ondan daha sonra konuştuk müsait olunca ben yazıcam sana dedi ne zaman geleceksin dedim öğlenden sonradan dedi hala değil ben çalışan bi insanım bu saat olmuş hala ortalıkta değil o arkadaşıyla geziyor hemde bir erkekle bende onu burda bekliyorum aptal gibi hissediyorum kendimi sizce abartıyo muyum? seven kıskanır arkadaş bir daha olursa zaten tekmeyi basarım beni sıkar böyle bir ilişki

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt