Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilim eskisi gibi değil :(

Sevgilim eskisi gibi değil :(
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar3 aydır bir ilişkim var ve kız arkdaşımla birbirimizi gerçekte çok seviyoruzen azından ben fiilen fazla seviyorum ve çok özlüyorum1 hafta öncesine değin o da öyleydi kesintisiz mesaj atardı sevgilimler vs vsler beceriksiz olmazdı mesajlarda lakin son 1 haftadır mesaj attığım zaman 1015 dk sonra cevap geliyo bazen sahiden eskisi gibi oluyor ama bazen de adamakıllı soğuk bi mesaj geliyor

1 hafta önce bir tartışma yaşadık ve ben bikaç kez onu suçlayınca ona güvenmediğimi söyledi ve bir süre görüşmeyelim dedibir gün her tarafında attığım mesajlara cevap vermedi gece 12de özledim diye mesaj attıben de neden böyle yaptığnı böyle olmanın fazla şiddet ve dayanılmaz olduğunu söyledimo da bana biraz akıllan istedim gerçekte 1 hafta mesaj atmayacaktım lakin buna dua et dedigüvenmeni istiyorum diğer bişey değil dedi kıskanmak güvensizlik midir arkdaşlar niçin böyle olduk biz? ne yapmalıyım siz söyleyin

okuyup yanıt yazan herkese çoktan teşekkürler

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt