Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim garip davranıyor :S

Sevgilim garip davranıyor :S

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3 yıldır beraberiz , ilişkinin ilk yıllarındaki davranışlarıyla şuan ki davranışları arasında dağ dek ayrım var , eskiden tek lafımdan sonra konu kapanırdı şimdilerde dikleşiyor resmen ayrılıkla tehtit ediyor hadi işlenmiş ayrılalım diyorum o vakit bu seferde intihar edicem diyor bende ayrılmak istemiyorum açıkçası seviyorum yani kendimi ona kadar planlamışım bu saatten daha sonra ayrılık kuvvet benim için , bu kızın benı aldatmadığından da eminim yanı oyle bı ınsan yok , o zaman bana niçin böyle davranıyor ?
Ters konuşmalar yapıyor çözemiyorum zor günler geçirdiğini biliyorum gerginlik içinde çok o yüzden hadi bir iki alttan alıyorum toparlıyoruz bütün haydaaa 2 gün sonradan yine ağız dalaşı bu böyle kısır döngü gibi devam ediyor
Bazen sözde hiç umrunda değilmişim gibi hissediyorum son kavgamızda ben alttan aldım yeniden vaktiyle hiç alttan almazdım bu piskolojik problemlerinden dolayı alttan almaya başladım son kavgada alttan almasam komple bitircekti nerdeyse o kadar hissettim geçmişte yaptıklarımın acısını mi çıkartıyor diye düşünüyorum anlamıyorumda Ben ondan öncesine dek biraz çapkın bi adamdım bu yüzdende kesintisiz 3 sene öncesiyle temas kurup beni suçluyor ya diyorum üstünden yıllar geçmiş hala uzatıyor güvenmiyor bana bi güveniyor bi güvenmiyor hani bunu ben bile çözemiyorum onun bir uçtan bir uca değiştim düzgün bi adam oldum tamamen sadığım yani bu durumun tekrarlanmaması için ne denediysem olmadı köklü bi çözüm lazım bana tekrarlanmaması için

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt