iltasyazilim
FD Üye
Yeni bir okula nakil oldum bu seneŞu an 4ci sınıfa geçtim(Lise 4)Okulun ilk günü bir kızla etkileşimimiz oldu ve şu lahza o kızla takriben 65 aylık bir ilişkimiz varBu 65 ayda kızın gerçekten iyi bir kız oldu çözümleme ettimAma bu zamana kadar kız arkadaşım hakkında yapılan dedikodulara daima kulak kapıyordumTa fakat 1 hafta önce gece koşmaya çıktığımda parka kızın eski takıldığı çoçuğu görünceye kadarKendi çaplarında arkadaşlıkları var bir 10 birey kadarlardıOkulu kendi etrafında dönüyo sanıyo bu tipTam bir serseri anlıyacağınızNeyse başladım koşmaya şişt sen baksana dediMuhattap olmadan koşuyorum derken teki önüme geçti''Karım napıyo lan kolej çoçuğu dedi kız arkadaşımla çıkmışlar daha önce daha sonra öğrendim(Kolejten geçmiş bu liseye)Kız arkadaşım onların ortamında o adamın karısı diye geçiyormuşBunları onların ağzından öğrenmek bambaşka birşeydi zatenKendimi o an mülk durumunda hissettimDoğru konuş diyip çoçuğun suratına bir yumruk salladımGüzel bir dayakta yedikArkadaşımı aradım oda çıktıklarını doğruladıKız doğrusu banamı iyi kafam çok karışıkBugün buluştuk gerçekten söylemicektim fakat yüzümün nasıl bu ayla geldiğini ısrarla sorunca pat diye çıkışıp gönder aktardım olanları sinirli bir şekildeİlk tepkisi bana bu kadarcık güvenmiyormusun olduSonra sadece çıktıklarını o hatayıda arkadaşı yüzünden yaptığını söyleyip masadan kalktıHem haksız hemde üste çıkmaya çalışıyorBende 1 haftadır ne arıyorum ne soruyorum