Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim hiç olmadı.Yardım edermısınız arkadaslar.

Sevgilim hiç olmadı.Yardım edermısınız arkadaslar.
0
211

Similar threads

arkadaslar destek edermısınız lutfen bır alt sınıfımdakı kızdan cok hoslandım alttan aldıgım derslere gırıp cıkarken fark ettım onu cok sewdım vakit la sonradan bakmaya basladım benı fark etsın dıe onun da bana baktıgını gorunce ders notları ıstemeye basladım gayet hos karsıladı ( normalde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı fakat sahiden olmasını istiyorum fakat bir yandan ıstemıyorum yani sevgilin oldugunda kafan rahat oluyormu ? istediklerini yapabiliyormusun ne bilim cevap sizin Yaşım 16
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Arkadaslar benim hiç sevgilim olmadı yaşım 17 kızlara nasıl davranacagımı hemen şimdi çözmüş degilim nasıl ilgi göstermeliyim ona bambaşka erkek oldugmu nasıl gortermelıyım bana biraz bu konuda taktiklerini vermeniz gerekli bu konuda konusabılecek varsa 05416404442 whatshap dan daha iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
slm benide aranıza kabul edermısınız melekler slmbenidearanizakabuledermisinizmelekler5c558df2c77f8gifalt :yumurta: :yumurta: :yumurta: bende yeni bir üyeyim fakat sımdıden guzel vakıt gecırmeye basladım bıleslmbenidearanizakabuledermisinizmelekler5c558df2cb2ddalt Herkese merhabalarrr  
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Arkadaşlar 8 Sınıfa Gidiyorum Yaklaşık 3 Aydır Kıza Platonik Aşk Yaşıyorum Ben Bu Kıza Nasıl Yakınlaşacağım Nasıl Muhabbet Kuracağım Ve En Önemlisi Nasıl Çıkma Teklifi Edeceğim Destek Edermısınız Kızla Arkadaşlığımız Var Lakin Böylece İyi Yok Yalnızca Okulda Görüyorum Msn sini Aldım Öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt