Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilim onceden yaptıgım kusur icin bana guvenmiyor ve uzak duruyor

Sevgilim onceden yaptıgım kusur icin bana guvenmiyor ve uzak duruyor
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar önemli yardima ihtiyacim var 6 aylik bir iliskim var bu iliskimden once bir kizin arkasindan kosmustum ve o bana ihanet etmisti daima olcak diyip baska biriyle olmustu bu sene o kisiden ayrildi bana tekrar yazdi bende intikam amacli yanlis olsada ona yuz verdim (iliskim varken) ve o pesinden kostugum kiza en son benim onu istemedigimi suanki iliskimde gayet mutlu oldugumu soyledim fakat suanki kiz arkadasimi buna anlattigimda (gizlim olmasin diye anlattim) benden uzak durmak istedigini soyledi 2 hafta falan konusmadik lakin en sonunda bensiz yapamayacagini soyledi ve bende suan kanser teshisi var bu anlattigim durum 4 ayda oldu dun 2 ayimizda bi kac kizla karsilikli icki icmistim onu ogrendi lakin iyice erkek arkadaslarimin yanina gitmistim ordaki kizlari tanimiyordum bile ve suan bana guvenmiyor sembolik saat ve bilekligimiz var hep takariz takmiyor benden uzaktan duruyor 4 ay once olan bisey icin onu kaybetmek istemiyorum hele suan kanser teshisi konmusken en cok ihtiyacim olan kisi o cok deger veriyorum cok seviyorum nasil duzeltebilirim bu durumu lutfen yardimci olun

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,746Kullanıcılar
CGRSon üye
Üst Alt