iltasyazilim
FD Üye
Buraya yazmak ne dek dogru bilmiyorum fakat psikolojim alt ust olmus durumda ben 17 yaşındayım ve sevgilimde benden bi kaç yaş buyuk daha dün ögrendim olanları , daha 3 ay olmasına ragmen ona yapılanlar beni fazla etkiledi ve ben ona çok baglıydım neyse herşey sırası gelmişken bu son zamanlarda soguklastı benden telefonda kesintisiz bişeyleri edip aglıyodu ayrılmaya çalışıyodu , yürek hastası oldugunu biliyorum lakin bana defalarca ailevi derdi o yüzden derdi en sonda dedim neden böylesin bu aralar ne oldu bize diye ' ben sana bedel degilim ' demeye başladı , gelme üstüme falan derken derken en sonunda yeter artık anlat dedim , benim masumiyetim değil dedi aglamaya başladı fakat iç parçalayacı bi aglama bu sırada yüz yüze degil telefondayız ama anlaşılıyor neyse ne diyosun sen dedim tecavüze ugradım dedi utanıyorum dedi başımdan kaynar sular döküldü aglamaya başladım gidip o mahlukatı gebertmek istedim ama zaten ölmüş pek söyledi , ne olacak arkadaşlar ne yapmalıyım onu öyle bırakamıyorum ve gercekten seviyorum kolay olmasada benim için seviyorum hatta onada söyledim bunu o da ' ben bu kadar ciddileşecegini tahmin edemedim ben sana dokunamam evlenemem daima o lahza kazanç aklıma ' dedi onada hak veriyorum Ölmek istiyorum bu kadarı artı bana