Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilim yakınlaşma konusunda eskisi gibi değil

Sevgilim yakınlaşma konusunda eskisi gibi değil

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba Ben ve sevgilim üniversite 3 öğrencisiyiz ve yaklaşık iki senedir birlikteyiz Biz birlikte bundan 1 yıl önce bir durum yaşadık Sevgilim bakireliğini kaybetti büyük ihtimalle Bu durum beni ve natürel fakat sevgilimi baya bir üzdü Ve o günden sonra sevgilim ailesine ve kendisine aleyhinde bir suçluluk duymaya başladı Eskisi gibi bana da yakınlaşmamaya başladı Ve bu şart beni fiilen çok üzüyor Düşünsenize sevdiğimiz birisi size bu yönden yakın olmuyor Bu konu harici mutlu bir ilişkimiz var Ama o günler akla gelince beni sahiden çok üzüyor Eski günleri istiyorum Düşünceleriniz ve fikirlerinizi alabilir miyim arkadaşlar çoktan teşekkürler

Similar threads

Yha arkadaşlar 2 yıl süren bir ilişkimiz var Lakin 2 yılda herşeyi yaşadık İşte 3 ay tatile girdikİşte uzağız azıcık falanHep korktuğunu söylüyorBeni unutma diyoLütfen beni vazgeçme diyoYalvarıyoAğlıyorfalan filan Onu çok seviyorumOda beni seviyo galiba kesin ediyo İşte son 1 hafta önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Herkese iyi forumlar öncelikle arkadaşlar 2 yıllık çıktığım bir sevgilim vardı ve 12 şubatta adamakıllı irtibatı kestik 14 şubatta da bir çocukla çıkmaya başladı Cumartesi günü bana mesaj attı 2 takvim süreçte ayrıldığımız zamanlar olmuştu o zamanlar bi çocukla çıkmıştı ve o çıktığı çocuk vefat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Birazcık uzun yazacağım fakat üşenmeden okuyup tezgâhtar olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim Ben 21 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum O da Eskişehir'de yaşıyor 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmamıştı Geçen sene bir siteye aza olmuştum Oradan tanışmıştık Ilk başlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Gerçekte fazlasıyla uzun ve karışık bir konu bu bahsedeceğim Sabredip de okursanız eğer şimdiden teşekkür ediyorum Bundan tam 10 ay önce ilahi tesadüflere yorulacak şekilde onunla tanıştım Ama bu bayağı bir tanışma değildi O, ben ve aramızda bir bilgisayar vardı Evet yani biz internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Dost baya uzun bir öykü olucak Önceleri kızları sevgilisinden ayıran onlara kendim ile sevgili olabileceğine inandıra sonrada benzeri yolda bırakan birisiydim geçen yıl şu günlerde birisini sahiden sevdim birincil kez böyle sevdim ailemden bile çok ailem ile aramız pek iyi değildi yaşananlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt