Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilimden ayrıldım.

Sevgilimden ayrıldım.
0
147

Similar threads

Evet dostlar sevgilimden ayrıldım bugün sizce ne içmeliyim vodka yada bira? Rakı içilmez bu sıcaklarda anason kokusuda malumunuz çekilmiyor25 liralık bi bütçem var bugün için ne içmeliyim sizce?
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar gecen gün 1 yıl 3 aylık sevgilimden ayrıldım nedeni: 1 sene 3 ay her tarafında dışarı cıkmadık hafta sonu sinema olsun hiç bi sosyal bi aktivite yapmadık bende katlanma dayanma derken sıkıldım güvenim yok oldu çok lakin çok seviyorum lakin yalanları beni yıprattı çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
arkadaşlar ben 3 gün önce sevgilimden ayrıldım nedeni ise bunu eski sevgilisi benden önceki bunu okulunda bana dedi değil işde boyna yüzyüzeyiz gözgöze gelince eski anılarım canlanıo yapamıorum acı çekiorum sana yaşatıığım herşey için özür dilerim keşke en başında sana hayır diebilseydim lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
arkadslar 3 gün önce sevgilimden ayrıldım ben bi kızım ben istedim ayrılmayı olmuyor yurumuyor dedim bu 2 ayrılığımız ilkinde o ayrılmak istemişti ve 2 aysonra barısmıstık acilen ben ayrıldım fakat pişmanım: onu tekrar istiyorum msnden sildi beni kızgın bana biliyorum fakat baştan konussam bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadslar 3 gün önce sevgilimden ayrıldım ben bi kızım ben istedim ayrılmayı olmuyor yurumuyor dedim bu 2 ayrılığımız ilkinde o ayrılmak istemişti ve 2 aysonra barısmıstık hemen ben ayrıldım fakat pişmanım: onu her tarafta istiyorum msnden sildi beni kavgalı bana biliyorum fakat yeniden konussam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt