Sevgilime Aşk mesajları 2019 2019 Sevgiliye Aşk Sözleri Sevgilime Aşk mesajları 2019 Sevgilime en güzel aşk sözleri mesajları arıyorumdiyenler, işte sizler için sevgiliye söylenecek en güzel aşk dolu mesajlar ve sözler Buyrun Melek'ler; 1549105434 1549105434 sevgilimeaskmesajlari20195c55791f0000asevgilimeaskmesajlari20195c55791f0000a sevgilimeaskmesajlari20195c55791f0000a Geceye inat gün ağarmakta, ağaca inat dal çoğalmakta, ölüme inat insanlar çoğalmakta, bense sana inat seni sevmekteyim, inat bu ya hepte seveceğim Hani gözler vardır ya sözleri anlatır, hani sözler vardır ya gözleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri geç anlaşılabilir; dahası aşk vardır ya seni anlatır Bir demet gül vermek isterim sana Güllerden güzelsin aslinda Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum Bazi asklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittigini bilirsin, okyanuslar bile kiskanir sana olan sevgimi Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek Seni seviyorum! Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM Aşk dudaktan çıkan bir kelime değil gözlerden akıcı yaştır Niyet bir sevgili uğruna vefat etmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden; geri dönmek isteyipte dönemeyince, çaresizlikten delirten, hayatta bir kere görülebilecek şahane bir rüyasın sen! Uzaklık ufak sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir Tıpatıp rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gibi Gelip geçicidir dediler, çocuksun unutursun dediler, boşu boşuna üzme kendini kimleri seveceksin dediler lakin yanıldılar Benim birincil ve tek aşkım sendin ve o kadar kalacaksın! Kül olmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı? Yaşamın kaynağı sevgi ise eğer, sevgi bir heves Amaç birşeyleri paylaşmaksa, paylaşmak dostluk arkadaşlık hatırlamaksa eğer, defalarca aklımdasın!!! Sen gözlerimde bir damla yaş olsaydın seni kaybetmemek için ömür boyu ağlamazdım!!! Millet kırmızı güllerin gerisinde koşarken ayakları altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar Ahali hep birilerinin peşinden koşarlar, fakat dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Aşk gülü dikeniyle avuçlamaya benzer, ellerin kan içinde kalır lakin, dikenlerin hesabını gülden soramazsın Buzdan evimiz, şekerden sevgimiz, tuzdan hayallerimiz vardı Bir gün ne oldu biliyor musun? Yağmur yağdı! Bir delinin seni öpmesine müsade ver ,lakin bir öpücügün seni delirtmesine izin verme Sensiz saadet neymiş tatmadım, bilemem fakatAlnımın yazısıydın ne yapsam silemem oysa! Seni, uzak hoşlanmak aşkların en güzeli Alıştım hasretine gel desen gelemem ama Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz sen bile tutamazsın, yıldızlar hiç tutamaz, bir uçurum gibi düşerim gözlerinden gözlerin beni tutamaz, düşlerinde büyürüm büyürüm, kabus olur olur, ölürüm Bir şiir yazarım bir türkü söylerim, bir sen olurum bir ben ölürüm, bu akşam ölürüm sırf senin için! Seni Aldatacak Dek Bayağı İse Yüreğim Yüreğimi Parçalayacak Dek Asildir Ellerim! Mehtap göz süzüyor nazlı gecede, aşıklar ayyaş iken o mehtaplı sahilde, gönlümün bahçesinde senden uzak bir yerde, hasret sarmaşığı yeşeriyor git gide Aşk bir bedende iki ruh,arkadaşlık iki bendende bir ruhtur,bana unutmayı ve unutulmanın acısını öğrettiler fakat seni bana unutturmayı asla öğretemediler