Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevgilime aşkım hayatım vs. diemiyorum destek

sevgilime aşkım hayatım vs. diemiyorum destek
0
221

Similar threads

Merhaba Arkadaslar Abiler Ablalar Yardımınıza ihtiyacım var ben 14 yasında 8sınıf öğrencisiyim Arkadaslar biz taşındık başka bir okula nakledildim bağlı ben 3 aydır okulda yan sınıfımızda çok hoşlandığım bir kız var onu fazla seviorum onu her görüşümde kalbim abartısız seri çarpmaya baslıor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Ilk Olarak bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum (: aşk konusunda deneyimsiz oldugum için sizlerden destek elde etmek istedim benim sevgilime çıkma teklifim biraz girift olaylar sonucu oldu özetle bahsediyim Şuan çıktıgım kız arkadaşımı aslında 1 aydır tanıdıgım ve en yakın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
merhaba arkadaşlar yaa bana önemli analmda destek edin nolursunuz sevgilimle herşey yolundaydi iyidi mutluyduk lakin dün bi erkek arkadaşımız sevgilime msjda küfürler etmiş ve başından geçen olayı gündeme getirmiş sevgilimde bana kızdı o kişiyle paylaştığım için evvelden neyse o adamla irtibata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Selamlama Başta ark bn bu yıl lise 1 e yenı geçtim bir kız vardı okula ilk gittigimde kızı görünce çarpıldım kız da yane böylece böyle deil çok ama fazla hoş neyse okulun ilk günü baktım kız bizim sınıfa düşmüştü neyse okul başladı okula gittik felan kız la böle daima bakıştık gözlerımın içine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Nedense kızlarla konuşamıyorum Sınıfta bir kızın yanına oturuyorum arkamda bir erkek var onun yanındada bi kızBunlar arasında sohbet ediyolar bende yalnızca dinliyorum Bu kızlar bana niye konuşmuyosun diye soruyolar dogru doğru cevap bile veremiyorumKendimi aptal gibi hissediyorum Tanıdıgım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt