Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevgilime dokunamiyorum

sevgilime dokunamiyorum
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba dostlar,

benim bir sorunum var lakin kimseye acamadigim icin sizinle paylasiyorum

ben 21 yasinda bir gencim hayatimda bir kac kizla görüstüm, ama hicbiriyle sevgili olamadim Hatta hicbiriyle aramda özel birsey gecmedi, cünkü kimseyi sevemedim

bu olayin o kadar üstüne gitmedim de zaten

5 ay önce bir arkadsim vasitasiyla bir kizla tanistim ona asik oldum nedendir bilmem kendimi ona biraktim bir anda onu gercekten cok seviyorum sanki hayatim aniden degisti

oysa sorun surda benden önce baska bir sevgilisi olmus ve o bana onunla arlarinda hicbirsey gecmedigini söyledi ele ele vermisler, sarilmislar, ve eski sevgilisi onun dudaklarina elleriyle dokunmus bu kadar dedi

fakat nedense ben sevgilime dokunamiyorum aralarindaki isin gayet masumhane oldugunu bildigim halde, ona değmek istedigimde benzeri bana ait degilmis gibi olup kendimi geriye cekiyorum daima birinin sevgilime sarildigini ona dokundugu aklima geliyor

bu durumu sevgilim de anladi, ve artik aramizda problem olmaya basladi

kendimi yalnızca onu düsünmeye cok zorluyorum oysa olmuyor ayrilmayi teklif ettim, fakat o agla¤¤¤¤¤ ayrilmak istemedigini söyledi

ne yapabilirim, sorunun bende oldugunu biliyorum lakin severek ayrilmak da istemiyorum

açıklama ve yardimlarini bekliyorum

tesekkürler

858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt