Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevgilime güvenemiyorum

sevgilime güvenemiyorum
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
benim 4 aylık bir ilişkim var bu kızı 1 yıldır tanıyorum ikimizde birbirimizi seviyoruz buraya dek sorun yokkız benden önce tanıdığım 2 kişiyle çıktı bende azıcık takıntılı biriyim kızın geçmişine de siklet veriyorum kıza daha önce yaşadıklarını anlattırdım bunlarla öpüşmüş bu kişilerin aşina olması beni çok rahatsız ediyor ve kıza daha ileriye gittin mi diye sordum ve daima gitmediğini söyledi lakin ben de aralıksız bir tereddüd varbunlardan biri benden büyük yalan değil ben onlar çıkarken kızı seviyordum lakin çıktığı kişinin tanıdığım birey olduğunu bilmiyordum18 yaşımdayım sevgilimi fazla seviyorum fakat bu takıntılar ileriye dönük düşüncelere engel oluyor aklımda defalarca bir şey kalıyor en önemlisi de bu kişileri tanımam ileride evlenirsek daha da sorun olur mu sizce ? birde bu düşünceler gelince aklıma ileride daha iyisini bulursam üniversitede falan gibi şeyler geliyor aklımaSizce ne yapmalıyım ?

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt