Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevgilime guzel yazı yazmak istiyorum

0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Sen kocaman collerde bir kalabalık gibisin,Kocaman denizlerde ender bir balık gibisinBir ısıtır,bir uşutur,bir ağlatır,bir guldurur;Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin

Bir gun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmayan olum olduğunu gostereyim

Her sabah otururum deniz kenarina, Dalgali gene deniz su alaca aydinlikta, Gene dusundum seni onca dert arasinda, Caresizligim sen, Hasretim sen, Sevdamda yine sensin, sen, Care degil bilirim gozyaslarim,Care degil hep seni beklemek, Olsun genede ben beklerim

Dostluk,guzellik ve sevgi kavramlarımın sozluk anlamlarını değiştirmek mumkun olsaydı ben senin isminle değiştirmek isterdim

Gunu gece olsun diye yaşıyorum, Cunku gece hayallerime geliyorsun, Seni beklemiyorum cunku sen hep benimlesin, Hayallerimde ve kalbimdesin,cok uzaklarda olsanda, zamana yollara inat

Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu Hissettin mi? Sevgilim seni cok cok seviyorum

Hayat yaşandığı kadardırOtesi ya hatıralarda bir iz,ya da hayallerde bir umuttur
Husran ise tek yerde kabul edilebilir:Yaşamaya olanak varken yaşayamamış olmak

En derin mutlulukları cicek gozlerine, En icten sevgileri sımsıcak yureğine bırakıyorum Eğer bir kum tanesi bir opucukse,sana tum kumsalları armağan ediyorum

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere dusen her yağmur damlasını tutmaya calış; tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa;benim sana olan sevgimdir

Aşk gunah olmayacak kadar masum,kole olmayacak kadar ozgur,ulaşılamayacak kadar derin,unutulmayacak kadar yakın,Seninle yaşanacak kadar ozeldir

Camların buğusuna yuzunu cizdim,damla olup avucuma duştuler,onları defalarca optum ama Senin hasretini dindiremediler

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt