Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilime Mektup

Sevgilime Mektup
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
aşkıma mektup 2019

Sevgilim,

Dışarıdaki soğuğa inat yureğim o denli sıcak ki senin sayende İcimde surekli canlı kalan bir ateş, beni yakıp kavuran aşk alevi ve gozlerinde kaybolacağım anı beklemenin heyecanı ile gunlerim geciyor 1 aralıktan beri kalp atışımın ne denli hızlı, gozlerimin icindeki parıltının ne kadar ışıltılı olduğunu, ruhumdaki fırtınanın keyiften delirmişcesine tum bedenimi ele gecirdiğini nasıl anlatacağımı inan bilemiyorum

Gune senin varlığını bilerek başlamak nasıl bir keyif veriyor bana bir bilebilsen Kendini benim gozumle gorup, o sıcacık yureğine benim gibi şefkatle sen de dokunabilsen, ne kadar şanslı bir kul olduğunu sen de anlardın İşte ben her gun bunun icin şukrediyorum gamzelim Senin o bal gibi tatlı yureğine sahip olduğum, gozlerinin baktığı yerde var olduğum ve nefesini tenimde hissedebildiğim icin şukrediyorum

Senden uzak gecen gunlerim de oluyor elbet; tum ruhumu yaralayan, beni karanlık dehlizlere hic acımadan fırlatıp atan ve pusulasını kaybetmiş bir gezginin caresizce sağa sola koşturuşunu anımsatan gunler İşte o anlarda bedenim ruhuma ağır geliyor sevdiğim Bir hancerle kalbimi deşseler ya da bir anda boğazıma ip gecirseler belki de bu kadar acıtmaz benliğimi Gozum saatte, ruhum ateşlerde, bedenim cilelerde bekliyorum gelişini Halbuki biliyorum emin ellerde olduğunu, halbuki biliyorum mecburi seyahatlerde olduğunu ama olmuyor işte gamzelim Ne beynime, ne kalbime ne de kendini sana adayan ruhuma soz geciremiyorum ki Hep seni yanında istiyor artık bu kadın Gecesini, gunduzunu, omrunu, yaşamını sana adamak icin bekliyor

Geceleri senden uzakta uyumanın acısını biliyor musun peki sen gamzelim? Gune senden uzakta başlamanın yakıcılığını? Peki ya tum gun gozlerinden, teninden ve sevgi ile dokulen kelimelerinden uzak olmanın yıkıcılığını? Ben tum bunları istemesem de tadıyor ve hic istemediğim bir leke gibi ustumde taşıyorum Sevmiyorum Hem de hic sevmiyorum

Yıllarca bu denli buyuk bir sevgi ile sana koşan bir kadının oldu mu hic? Gunun her dakikası seni duşunen, kendinden cok seni onemseyen, sen uyurken yuzunun tum hatlarını ezber edecek kadar saatlerce yuzunu izleyen ve akşam olup da gun geceye donerken sırf sana sarılmak icin tum gun dualarla seni bekleyen bir kadının oldu mu?

İşte bu kadın seni senden daha cok sevip, sana senden daha cok değer veriyor İşte bu kadın “seni seviyorum demekten asla cekinmeyip bunu her soylediğinde yureğinde anaforlar yaşıyor İşte bu kadın, senin kadının olmakla gurur duyarken geleceğe dair planlar yapıyor Ve işte bu kadın, seni canından daha cok seviyor

Hep kollarımda ve yanı başımda ol sevgili

alıntı

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt