Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilime Ozel Sozler

Sevgilime Ozel Sozler
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgilime Ozel Sozler
Sevgiliye Ozel Anlamlı Sozler
Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve duşunuyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken cekiyorum en cok hasretini

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dunyada kimse boyle sevemez

Bir ilk gibi yaşayacağım icimde, kalan son sevgi parcasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım olsem bile ellerinde

imagessevgilimeozelsozler5ad96a8685402

Ne olurdu bir yaprağın daha olsa, bak sevmiyor işte hain papatya

Sevdiğim insanlara kızabilirdim Eğer sevmek bana mahzun durmaıy oğretmeseydi

Bak gozlerime gozbebeklerim eridi, bak ellerime ellerim curudu, bak yureğime yureğim eskidi, bak gunlerce sardığın bana bak tukendi bitti Yetti bu acı beni oldurmeye, sonum oldu son bir bakışın canıma yetti

Kucukken cikolata icin ağlıyordum şimdi ise senin icin

Duyguları acığa veren gozler olmasa kalp hislerin mezar taşı olurdu

Soğuk kalpten sıcak soz cıkmaz

Bazı aşklar okyanus gibidir Gormesen de sonunun bir yerde bittiğini bilirsin, şimdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, gormesem de biliyorum sonunu sonsuza dek bitmeyecek

Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, kalbin icimde ve ruhun bedenimde olduğu surece seni sonsuza kadar seveceğim

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu gonlum birtek aşık olamaz

omrum seni beklemekle gececekse ve olum seni beklerken gelecekse bil ki seni ordada bekleyeceğim

Seni cok ozledim Seni her ozlediğimde kalbime bir ıyldız cizdim Seni ne kadar ozlediğimi bilmek ister misin? Sayende bir gokyuzune sahibim canım

Uzaklıklar kucuk sevgileri yok eder buyukleri ise yuceltir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup ateşi yukselttiği gibi

Guneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık gorursen, bil ki o benim sana yanan kalbimdir

Yalanlar bitmez dudaklar susmaıynca sevgi olmaz gozler ışıl ışıl bakmaıynca Guller icinde gecse de omrum, senin ustune gul koklamam Gulum, seni koklamaksa olum sen buna değersin Gulum

Bir ıyldız sec kendin icin gokyuzunden gozlerin gibi parlak, senin gibi tatlı olsun, bir ıyldız da bana sec, parlaklığı onemli değil yeter ki sana yakın olsun

Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dunyanın butun gerceklerine değişmeye hazırım

Aşk insanın hem dostu hem de duşmanıdır ınsanı onun gibi ıykan, onun gibi sevindiren bir şey daha yoktur hayatta

Dun de bugun de yarın da yureğinde yureğin kadar yanındaıym kendini yalnız hissettiğinde elini yureğine koy ben hep ordaıym Aıyşcığının aydınlattığı bir kumsala kucuk bir dal parcacıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırcın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!

Mevsim ağlıyor bugun, ozluyor o aydınlık gunlerini, ayrılıyor yapraklar ağaclardan bir hasret ruzgarıyla Bana Eylulu yaşatma ey sevgili!

Buruk bir duygu yuklenirse yureğine, gozlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi ozlenmişsindir

858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt