Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilime sarılmak istiyorum

Sevgilime sarılmak istiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kız arkadaşımla 3aylık bir ilişki yaşıyoruz Uzun bir ilişki yaşayacağımıza karşnı birbirimize laf verdik bu yüzden herşeyi bir anda yaşayıp tadı kaçsın istemiyoruz Gelelim sarılma mevzusuna : ona böylece sarılmak istiyorumki anlasın onu ne kadar sevdiğimi gel gelelimki utandığımdan bunu yapamayacağım kaatindeyim Lakin yakın bir zamanda onu birkaç hafta göremeyeceğim beni yolcu edicek uçağa binerken bende ona sarılmak istiyorum böyle sımsıkı, nasıl yapsam bilemedim Onun ne tepki vereceğini ac çok biliyorum o benden daha da çekingen fakat son 1 aydır sohbetlerimiz olsun sinemadaki kahkahalarımız olsun Git gide arkadaş canlısı olduk iki sevgiliden diğer birde dost olduk birbirimizle Fazla konuştum kusura bakmayın fakat ona bir şekilde sarılmam gerekli Nasıl yapayım dersiniz fikrinize ihtiyacım var deneyimli arkadaşlar

858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt