Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilime Son Mektup

Sevgilime Son Mektup
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sevgilime Son Mektup
Sevgiliye Son Mektup

Bir gun daha yaşandı ve bittiYeni bir gune tekrar actım gozlerimi farkı yoktu aylardır uyandığım sabahlardanDeğişen tek şey takvim yaprağındaki rakam olduYakalandığım hastalıktan kurtulmaya cabalıyordum ve her seferinde daha derine batıyordum İlacımın zaman olduğu soylendi Zaman denilen ilacı vaktini gecirmeden aldım ama hicbir etkisi olmadı Ne bir yan etki nede bir olumlu etki Sonuc negatif Antibiyotik olarak aldığım miller her yudumda icerimde oluşmuş yaraları tuz basarcasına yakarak gecti Alev alev yaktı
Ben daldığım ufuktaki hayalinle beraberken anlayamıyordum artık yanımda konuşulanları

Bazen nerde olduğumu bile kavrayamıyordum nasıl bir illetse oyle sarmıştı bedenimi benliğimi

Etrafımda ki insanlara aldırmadan kendi icimde buyuttuğum yalnızlığımla beraber oturup seninle gecen gunlerimi duşunerek gitmendeki mantığı bulmaya calışıyorumSana gore insan doyduğu yerde mutluydu Bense bu doğduğum, doyduğum, aşığı olduğum şehirde mutlu değildim İnsan sevdiği yanında olmazsa neresi olursa olsun mutlu olamıyormuş

Şimdi tek merakım yine sensin Doyduğun o şehirde cidden mutlu musun,yada hic anıyor musun ismimi, bir sigara yakarken bocuğum olsa sigarayı şoyle icerdi, millerına limon katmadan icmezdi, patates kızartması onun vazgecilmeziydi diyor musun? Ben de sacmalıyorum işte adımı anacak olsaydın gitmezdin zaten di mi Ben adını nefes aldığım her saniye andım ve ben gitmedim Artık hastayım belki de yasta bilmiyorum ama ben seni beklemekten hic vazgecmedim Bu aşığı olduğum şehirde sensizde olsam yaşamaya devam ettim

Ve bugun anlamsız bir istekle sana bu ilk ve son olan mektubu yazdımİster oku ister atBu senin sorunun Bugun her şey son bulacaktı Ardından cektiğim acı,yazdığım şiir,dinlediğim huzun şarkıları ve en onemlisi aylardır arkan sıra doktuğum gozyaşı bugun son kez akacak gozumden ve yanaklarım bugun son kez ıslanacak

İşte boyle sevgili dedim ya artık hastayım yada yasta ben bile bilmiyorumTek bildiğim mutluluğun artık dudaklarımda acı ve sahte bir tebessum olduğu

Ben biz olmaktan vazgectim sevgiliVe son kez başka bir şehirden ELVEDA

alıntı

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt