Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilimi affetmeli miyim ?

Sevgilimi affetmeli miyim ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu iş fazla uzadı farkındayım sizi de meşgul ediyorum kbakmayın

Sevgilim bu aralar baya değişmişti bana hiçbir şeyini anlatmıyordu neyin var diyordum bir şeyim yok diyordu en sonunda sevmiyorsun dedim filan dedim trip attı filanNeyse daha sonra birazcık konuşmadık geldi ben başka okula gidebilirim dedi niye filan sordum zorlama olur nasıl yapıcaz filan dedim sevsen bunları demezdin dediAlttan aldım sevmez olur muyum filanSonunda ee yeter lan ne halin varsa gör dedim1 hafta boyunca mesaj atmadım yüzüne bakmadımO da benzer şekilde yaptıÖzür bile dilemediMesaj da atmadı yanıma da gelmediTam siliyordum o kızı geldi mesaj attı olmadı yapamadım sensiz dedi

1 haftadır nerdeydin dedimNiye gelmedin vs dedimGelemedim dediSebebini söyle dedim söyleyemem dediİyi hayatında mutluluklar sana öyleyse dedimBeni vazgeçme vs dediHiçbir şey yazmadımSeni seviyorum filan diyorBazen hiç mesaj atmıyor

Sizce ne yapmalıyım? Amacı ne? Başka Biri olduğunu düşünüyorum

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt