Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilimi Dudaktan Öpmek İstiyorum Fakat.. Bi Okuyun.

Sevgilimi Dudaktan Öpmek İstiyorum Fakat.. Bi Okuyun.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kız arkadaşımla sevgili olalı yaklaşık 9 ay oldu (Hiç ayrılmadan) Bu zamana dek yanaktan öptük birbirimizi Hatta beni birincil o öptü El ele tutuştuk, sarıldık Lakin benim kız arkadaşım utangaç İçinden geliyor bunları yapmak fakat utanıyor Fakat yapıyor da Benim sorunum yaklaşık 9 ay oldu ve ben sevgilimi dudaktan öpmek istiyorum Aslından korkuyorum Niçin korkuyorum vereceği tepkiden Ya negatif bi durumla karşılaşırsam Biz birbirimizi fazla seviyoruz ve güven sorunumuz birbirimize karşısında yok İçimden bi ses kız arkadaşımın da böyle bi his içinde olduğunu düşünüyorum lakin işte yalnızca bi his Bu durumla ilgili ne yapmam lüzum Lütfen bana bi takviye edin Benim yaşım 17 onun oysa 15

Similar threads

Merhabalar arkadaşlar Sevgilimle 7 avuç içi girdik hemen uç konuya girmek istiyorum şuana dek sevgilimi her zaman yanaktan öptüm oda beni öptü bu arada yaşlarımız 1718 kız 18 ben 17 İşte hep yanaktan öptük birbirimizi sonradan bugun işte kızın kardeşi bana sen ablamı defalarca yanaktan mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kısa Ve Öz Twitter Sözleri Özlü Twitter Sözler Twitter Özlü Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Twitter sayfasında paylaşacağınız kimi kısa, kimi uzun olan lakin kesinlikle kısa ve öz olan Twitter özlü sözleri sizlerle paylaşıyoruzozlutwittersozleri5c557758b1790alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,497Konular
981,924Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt