Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilimi fazla sahiplenip, kıskandığımdan bazı olayları çok büyütüyorum, uzatıyorum ?

Sevgilimi fazla sahiplenip, kıskandığımdan bazı olayları çok büyütüyorum, uzatıyorum ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaşlar Sevgilimi çok sahipleniyorum ve fazla kıskanıyorum ne biliyim erkeklerle konuşması falan aşırı rahatsız ediyo Ve bir takım konularıda artı büyütüyor, uzatıyorum Daha önce bir erkek kardeşiyle olan fazla samimiliği sebebiyle ayrılmıştık benden soğumuştu Bugün ise bir arkadaşı ile sevgilisi bide diğer iki arkadaşının sevgilileri sinemaya gidiceklerdi sevgilinle sende gel demişler oda müsait değil ben tek gelsem falan demiş bende gördüm mesajları benim olmadığım yerde senin olmana lüzum yok falan dedim birazcık orda iki üç tartıştık sonradan tamamlanmış bitanem sen ne dersen o olur dedi ancak ben olayı birazcık uzattırdım ve şimdi küsüz Çok pozitif abartıyorum Ne biliyim yani olayların fazla üzerine gidiyorum Ve şu anda trip atıyor hiç yanıt vermiyor eskiden ayrıldığımız gibi kısa kısa cevaplar veriyor Huzursuz oluyorum gönlünü nasıl almalı, nasıl davranmalıyım? (Artı sahiplenmeye gelicek kız yok Yani birinin kendini fazlaca sahiplenmesini pek istemiyor Ona kadar davranmam gerek napmalıyım?)

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt