Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilimi Fazla Seviyorum Fakat 'Güzel Değil'

Sevgilimi Fazla Seviyorum Fakat 'Güzel Değil'

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
5 buçuk aylık bi ilişkim varaşık oldugum deli gibi sevdiğim bi kız evlenmeyi düşünüyorum ama içimde sadece kendi kafamda kurcaladıgım bi problem varçünkü sevdiğim kız hoş değil çirkin de değilfizik olarak benden kısa 18 yaşındayız lakin o biraz büyük gösteriyohemen çılgın gibi sevdiğim bi kız var ama benim yanımda cok masum ve azıcık alcak kalıyorkendisi bile dile getirmisti bunuçevrem cok zorlama yapıyor , arkadaslar içime cok ukte düşüyor , keske biraz hoş olsaydı ne olurdu diyorumçevrem baskı yapıyor kızı bana yakıstırmıyorlar daha hoş bi gelin istiyorlarher kız güzelleşir mi ilerde ne bileyim yahu kızlar üniversitede güzelleşir diye bi laf vardı ne kadar dogrudur bilmiyorum lakin bu benim canımı cok sıkıyoryardm edin arkadaslar anlayn halimi :

editledim konuyu kendimi daha iyi ifade olabilmek icin
bu arada son yorumum eleştirenlere:
şu konuya bizim hakkımızda sevgimiz hakkında hiçbirşey bilmeyen önyargılı safsatacılara acıyorumbazı arkadaslar beni anlayabilmiş , kendimi ifade edemedim haklısınız fiilen sorun çevremden gelen söylemlerbana kalsa anında nikahı basarımkız arkadaslarıyla bile dolasırken kıskanıyorum sevginin ne seslenmek oldugunu cok iyi biliyorumgerçekte konu başlıgı sevgilimi cok seviyorum ama cevrem güzel bulmayıp bana yakıstıramıyorolacaktı özür dilerimkendimi ifade edemedim ama şu forumda egolarına yerinde önyargılarıyla açıklama atan millet hakkıma girdiniz bilesinizben sadece çevremi cok takıyorum hatam buama bu bende psikolojik zorlama yapıyor anlayabildiniz mi derhal ?

858,497Konular
981,927Mesajlar
29,942Kullanıcılar
el akrammSon üye
Üst Alt