Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sevgilimin annesi..

sevgilimin annesi..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrb arkadaşlar yazacaklarım biraz uzun sıkılabilirsiniz lakin birinden bişeyler dinlemek iyi kazanç ola ki diye yazıyorum sevgilimle aram bozuk bu aralar, salı günü buluşacaktık kararlaştırdık lakin buluşmaya gelmedi çalıştığı işte çok yoruluyor ve ben her randevulaşma öncesi bak yorgunsun gelme sonradan buluşalım diyorum lakin itiraz ediyor hayır seni çok özledim olmaz diyor buluşma vakti eldiğinde doğal olarak uyuyup kalmış oluyor çünkü genelde benim dersim bitince buluşuyoruz bu en son olayda tekrar böyle oldu pazartesi günü kararlaştırdık ben ona yine yorgunsun gelme uyu dedim itiraz etti salı günüyse gelmedi buluşmaya ben de söylev aldım haklı olarak salı ve çarşamba günleri attığı hiçbir msja cevap vermedim lakin inanın uyuyp kaldığı için değil beni dinlemediği için ve bu olay sayısını hatırlamadığım değin çok oldu en sonunda tavrımı iki gün yanıt vermeyerek gösterdim perşembe günü benim en yakın arkadışma msj atmış konuş onla bana cvp versin diye kız da onu niye ektin salı günü gitmedin diyince (buraya dikkat) anneme tambihledim fakat uyandırmadı kaynanalığı tuttu yazmış o gün arkadaşıma onu oyala okuldan daha sonra eve gitmesin süpriz yapcm öğretmenler günü olduğu için demiş benim haberim yok ast biz tartışıyoruz bana hazır sen de haklsın fakat beni de azcık düşün diyince kan beynime fışkırdı resmen sinirden gözüm döndü benim gibi birine de azzcık beni düşün dedin ya seni düşünmeme gerek yok dedim tartıştık ve bana sana süpriz yapcktm okula gelip dedi süprizini falan istmyrm dedim arkadaşım biliyorum süpriz yapcğnı bana mesaj attı dedi ve attığı msjları okuyunca bu kaynana kısmını gördüm bana annesinin uyandırmadığını söylemedi bunu ona sordum annen mi uyandırmadı dedim evet bitap oldğmu görünce kıyamamış fakat tembihlemiştim onu sen annemden soğuma diye bunu sana anlatmadım dedi ben de annenle arandan çekiliyorum dedim yanlış naladı beni annesini kötülediğimi sandı ve bunun üstüne sen zaten mazeret arıyosun annem senin gösteremediğin merhameti gösterip beni uyandırmadı ve annem hakkında sakın kötü düşünme onun hakettiği muamele bu değil dedi ünlemlerle batmış bir şekilde fakat ben annesi hakkında bi kez bile fena bişey söylemedim annesinin benden o kadar hoşlanmadığını kasıtlı olarak ve bana acımasız dedi bitkin olduğu için her buluşmadan önce özlememe rağmen görmekten vazgeçen ben acımasız olan tekrar ben annesiyle tanıştığımızda kadın bana hiç sıcak davranmamıştı, sorduğu şey şu oldu ailen biliyor mu, ne der, cümbür cemaat soruyor ama oğlun ne vakit evlenecek falan yani lafı şuna getirdi öyle milyoner birini bekliyosan vazgeç sevgilim annesinin beni sevdiğinden bahsederdi daima ben şu son olayda şunu anladım annesi hakkında hiç kötü bir laf etmediğim halde attığı mesajla sevgilim resmi olarak üstüme hamle etti görünüşe göre bişeyler onu rahatsız ediyor annesinden başka kimsesi değil çok bağlılar birbirlerine yani ilerde evliyken bi durum olduğunda bana bu olaydaki gibi davranacak annesi beni öyle sevmiyor sevgilim de seviyor diyerek bana yalan söylüyor anlıyorum birimiz sevgilisi birimiz annesi ama ben yapamycm bundan böyle pazartesi günü yüzyüze görüşcz bitircm annesinin beni istemediğini kasten bunu devam ettiremem zaten benim yüzümden annesiyle trtışıyor beddua olmak istemiyorum evlenince baraber yaşycm beni istemediğini sırf oğlu için katlandığını kasten yaşayamam bu kadınla bilemiyorum bi baht daha vermeli miyim?

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt