iltasyazilim
FD Üye
mrb arkadaşlar bnm takriben 4 aylık çok hoş ve ciddi bir ilişkim var kız arkadaşımı aslında çok seviyorum yazın tanıştık ve birbirimize öylesine aşık oldukki sorunuma gelince; ben gerçekten kız arkadaşımın bulunduğu şehirde oturuyorum ve başka bir şehirde üniversite okuyorum kıskançlığımdan dolayı zaman zaman sıkıntılarımız oluyodu son olayda ise canımı sıkan bi koşul oldu ve kimseye anlatamıyorum sırf kız arkadaşımla bambaşka yoldan da iletişime geçebiliyim diye facebo adlı siteye üye oldum kız arkadaşımın sayfasına bitanem türünden bir anekdot gönderdim ama gönderdikten sonra bu iletimi silmiş nedenini sorduğumda, ilişkimizi herkesin gözüönünde niçin yaşayalımki hayatımdedi ben sıcacık edemediğim için üstüne gittim isteksiz olarak listesinde bir takım eski arkadaşlarının olduğunu ve bu gereksiz insanların görmesini istemediğini söyledi bu konuda aramızda kırgınlık yaşandı daha önce tesadüfen ağzından eski yakın bi arkadaşıyla 15 2 sene önce çıktığını lakin yalnızca yakınlık duyduğu için böyle olduğunu, ztn çok sürmediğini, bişey hissetmediği için ayrıldığını ve aralarında bişey olmadığını anlattı aralarında bişey olmadığından eminim ztn ama mesele bu diil kız arkadaşımın sayfasında geçmiş tarihlere gittiğimde (2 sene öncesinin), ilk sayfalardan birinde o erkek arkadaşıyla ilgili bundan böyle aşkımsın vs vstarzı bir notu var, ve hala dost listesinde ondan sonra herhangi bi not veya bi yorum değil çocuğun yaptığı ama bu benim fazla gücüme gitti bnm iletimi birileri (şayet de eski erkek arkı) yüzünden silip, çocuğun notunu unuttuğundan bile olsa onunkinin notunun durmasına böylece üzüldümki bunun nedenini anlayamıyorum ve kız arkadaşıma daha soramadım besbelli ola ki de bi mesele yok, artık bişe hissetmiyo diye soramadım sevgilimle birbirimizi fazla seviyoruz ve ilişkimin onu kırmam yüzünden bitmesini istemiyorum o kadar günlerin hayaliyle yaşadık ve yaşıyoruzki şuan aramız biraz limonu ( iletimi niye sildiği konusunda üzerine gittiğim için) ve canını sıkmak istemiyorum bundan böyle keza şuan imtihan haftam ve canım böylece sıkkınki içimi kimseye dökemediğim ve burda da tanınmayacağım için sizlerin fikirlerini öğrenmek istiyorum birbirimizin aileleri ikimizi de biliyo ve ilişkimiz aramızda uzaklık olmasına rağmen öylesine güzeldiki şimdiden teşekkürler