Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgilimin eski sevgilileri ne nasıl biri diye sormalımıyım?
arkadaşlar sevgilime ufak bir süpriz yapmayı düşünüyorum derhal anlatıyım size
sevgilim ve 2 kız arkadaşı bize gelecek bzm evdede sınıftan 2 erkek arki olacak yani 3 erkek 3 kız olacaz film izlicez tabu fln oynıcaz her neyse süprizim şu salonda oturmaya başlıycaz ben sevgilime dicem işte bana...
Arkadaşlar bundan 23 hafta önce sevgilime fena bir söz söyledim ve bana kırgın olduğunu söyledi Fena söz küfür ya da küstah hakaret yok Asla pek şeyler söylemedim ona
Twitterda 2 defa naber yazdığı erkeği gördüm Benimle oynuyor musun dedim O da çok kızdı 1 hafta konuşmadı benimle Sonradan...
Çok şeyimizi paylaştık fazla seviyorduk8 ay önce ayrılmıştıkOlmadı yürümedi 4 ay boyunca unutamadımSonradan geçti ama daima aklımdaydı eskisi kadar acıtmıyordu
Müşterek bir arkadaşımız vardıOnunla halen görüşüyorumAdı x olsunX benim kardeşim gibidirFazla güvenirim onaEski sevgilimde y olsunX...
Arkadaşlar sevgilimle 1hafta 10gün kadar zaman önce ayrıldık bu ayrılık sırasında ben o kıskansın diye facebookda arkadaşımla ilişki durumu yaptım ama sonradan gittim sevgilime söyledim ondan daha sonra sevgilimin arkadaşlarıyla sevgilim hakkında konuşurken sözde ben ona demişim doğrusu demedim...
Bi kız için forumun bu bölümüne kaç konu açtım bilenler bilir Diğer biriyle çıkıyor bundan böyle Dün mektep çıkışı yeni sevgilisini öptü Benim sinirden tepem attı bi lahza benzeri o sevgilisine de o kıza da karşı o kadar bi kin duydum ki içimde, nefret duygusu yani
İşin aslı şu ben bundan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.