Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilimin eski sevgilileri ne nasıl biri diye sormalımıyım?

Sevgilimin eski sevgilileri ne nasıl biri diye sormalımıyım?
0
142

Similar threads

arkadaşlar sevgilime ufak bir süpriz yapmayı düşünüyorum derhal anlatıyım size sevgilim ve 2 kız arkadaşı bize gelecek bzm evdede sınıftan 2 erkek arki olacak yani 3 erkek 3 kız olacaz film izlicez tabu fln oynıcaz her neyse süprizim şu salonda oturmaya başlıycaz ben sevgilime dicem işte bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar bundan 23 hafta önce sevgilime fena bir söz söyledim ve bana kırgın olduğunu söyledi Fena söz küfür ya da küstah hakaret yok Asla pek şeyler söylemedim ona Twitterda 2 defa naber yazdığı erkeği gördüm Benimle oynuyor musun dedim O da çok kızdı 1 hafta konuşmadı benimle Sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Çok şeyimizi paylaştık fazla seviyorduk8 ay önce ayrılmıştıkOlmadı yürümedi 4 ay boyunca unutamadımSonradan geçti ama daima aklımdaydı eskisi kadar acıtmıyordu Müşterek bir arkadaşımız vardıOnunla halen görüşüyorumAdı x olsunX benim kardeşim gibidirFazla güvenirim onaEski sevgilimde y olsunX...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar sevgilimle 1hafta 10gün kadar zaman önce ayrıldık bu ayrılık sırasında ben o kıskansın diye facebookda arkadaşımla ilişki durumu yaptım ama sonradan gittim sevgilime söyledim ondan daha sonra sevgilimin arkadaşlarıyla sevgilim hakkında konuşurken sözde ben ona demişim doğrusu demedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Bi kız için forumun bu bölümüne kaç konu açtım bilenler bilir Diğer biriyle çıkıyor bundan böyle Dün mektep çıkışı yeni sevgilisini öptü Benim sinirden tepem attı bi lahza benzeri o sevgilisine de o kıza da karşı o kadar bi kin duydum ki içimde, nefret duygusu yani İşin aslı şu ben bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt