Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilimin sapığını dövdüm benimle konuşmuyor

Sevgilimin sapığını dövdüm benimle konuşmuyor
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler merhaba ben 20 yaşındayım üniv 2 Derslik öğrencisiyim sevgilim liss son sınıfta bunun okulda peşine takılan bi veled var benzer mahallede oturuyoruz telefon numaramı bulmuş tehtit falan ediyordu ben de yiyosa gel dedim bi ara bana dayılandı iki tokat atıp bıraktım minik sonuçta hem boylu boslu ve kalıplıyım hemde boksla uğraşıyordum Neyse bu gene telefon tacizine başladı bana kız arkadaşımıda rahatsız ediyordu en son beni sıkıştırdılar 3 kişi geldi doğrusu dövmeyecektim ama esas bacı sövünce gözüm karardı dövdüm ama ne dayak atmak hastanelik oldular babaları polise felan şikayet etti neyseki paçayı yırttık orası öbür hikaye Bu olaydan sonradan kız arkadaşım benimle konuşmuyor ayrıldık senin gibi psikopatla işim olmaz diyor Ne yapmalıyım arkadaşlar Nasıl gönlünü alabilirim kızın 50 kere özür diledim Nuh diyo peygamber demiyor

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt