Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevgilimle 7 aydır çıkıyorduk fakat ayrıldık

sevgilimle 7 aydır çıkıyorduk fakat ayrıldık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sevgilimle 7 aydır çıkıyorduk fakat ayrıldık 15 yaşındayız fakat doğrusu seviyordum ve son 1 aydır onu unutamıyorum daha fena oluyolur ve sigaraya da başladım ne yapmam lüzumlu yarı onsuz hiç olamiyacakmış gibi ağlıyorum evet nerdeyse her geceGerçekten bana takviye edebilecek tavsiyeler vermenizi bekliyorum

Similar threads

Ilk Olarak Sa Arkadaslar Yardımlarınıza İhtiyacım Var Durumu Anlatıyorum Yasım 17 Ve Bundan 5 Yıl Önce Biriyle Cıkmıstım Cok Sevmistim Nerdeyse Onsuz Yapamıyordum Ve Fena Gün Geldi Çattı Ayrıldık Ayrılıkta Doğrusu Benim Fikrimdi Ben Ayrılmıstım Ve Ayrıldıktan 5 Gün Flan Gecti Bundan Böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Öncelikle Sa Arkadaslar Yardımlarınıza İhtiyacım Var Durumu Anlatıyorum Yasım 17 Ve Bundan 5 Yıl Önce Biriyle Cıkmıstım Cok Sevmistim Nerdeyse Onsuz Yapamıyordum Ve Fena Gün Geldi Çattı Ayrıldık Ayrılıkta Fiilen Benim Fikrimdi Ben Ayrılmıstım Ve Ayrıldıktan 5 Gün Flan Gecti Bundan Böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Merhaba; ben sevgilimden ayrıldım lakin o kadar bir ayrılık ama kızgınlıkla alınmış bir karardı 4 senedir beraberdik evlenme planları yapıyorduk son 1 , 1 buçuk ayda bana karşı soğudunu hissettim Halden Anlayan olmamı işlerinin yoğunluğundan kaynaklandığını söyledi(ki o sıra işleride yoğundu)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Ilk Kez merhaba arkadaşlar Birazcık uzun yazacağım fakat üşenmeden okuyup tezgâhtar olacak olanlara şimdiden teşekkür ederim Ben 21 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum O da Eskişehir'de yaşıyor 21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmamıştı Geçen sene bir siteye aza olmuştum Oradan tanışmıştık Ilk başlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
ben Yusuf sevdiğim kızın ismi ise Yıldız Onu gördüğümden beli onu düşünür oldum o beni sevmiyor olabilirdi fakat ben ona canımı vermeye razıydımFakat açılamıyorum beni tersleyip bir daha konuşmaz diye bir şey de diyemiyordum yolda onu gördüğümde bana bakıp gülümsemesi beni çok mutlu ediyordu Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt