Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilimle anal yaptık boşaldı hamile kalırmıyım ella kullandım

Sevgilimle anal yaptık boşaldı hamile kalırmıyım ella kullandım
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Sevgilimle anal yaptık boşaldı gebe kalırmıyım ella kullandım Merhaba sevgilimle adetimden 23 gün önce anal ilişki yaşadık Sevgilim arkama boşaldı fakat vajinama değmeden peçeteyle akmasını engelledi yani makat içi boşalma oldu Derhal ardındaki ella ertesi gün hapı kullandım Adetimden bir gün önce adet olmaya başladım kanamamdan önce kahverengi sızıntı geldi gerisinde da adet kanım geldi bugün 3 Günü kan azalmaya başladı ve sık idrara çıkıyorum önceden adetim 56 gün sürerdi ellayı 2 ay önce de kullanmıştım bu ikinci kullanışım oldu  

Similar threads

Anal ilşkiye girdim gebe kalırmıyım ? Merhaba sevgilimle 3 gün önce anal ilişki yaşadık analdan önce dışarıda boşaldı ve bir kaç dakika sonradan analı yaptık içimdeyken boşalmadığını söyledi fakat benim bugün mide bulantılarım oldu sizce hamilelik söz konusu olabilir mi  
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Korkuyorum ya hamile kalırsam ne yapacağım destek Merhaba anal ilişki sonrası tedbiren ella içtim (adetten 2 gün önce) çünkü makat içine boşalma oldu Adetim gelmesi gereken tarihten bir gün önce geldi Adetim gelmeden önce kahvrengi sızıntı geldi anında ardındaki adetim başladı bugün 3 Günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
ella hapı kullandım Hamile olabilir miyim Merhabalar En son 26 Ağustos'ta adet oldum 9 Eylül'de ilişki yaşadım yumurtlama günümdü ve partnerim içime boşaldı, ilişkiden 1 saat daha sonra ella hapı kullandım adetim 2 gün gecikti gebe olabilir miyim yarın evde test yapmayı düşünüyorum ama ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Doğurgan dönemimde ella hapı kullandım fakat gebe kalırmıyım? Eşimin ilişki esnasında prezervatifi yırtıldı, fazla azdı bu yırtık , ilişkiden 10 saat daha sonra ella hapını kullandım Fakat ilişkiye girdiğimiz gün yumurtalama gününden 3 gün önceydi gebe kalma olasılığım nedir yeni evlendim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Anal ilişki sonrası karnıma boşaldı hamilelik riski varmıdır sevgilimle 34 gün önce anal ilişki yaşadık lakin boşalması karnıma oldu yalnızca fazla eksik bir kısmı geldi maksimum 5 dk sonradan gidip peçeteyle sildim sizce hamilelik riski olurmu  
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt