Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevgilimle aram bozuldu napmalıyım sizce ??

sevgilimle aram bozuldu napmalıyım sizce ??
0
102

Similar threads

1 yıllık sevgilimle aramız iki haftadr bozk onu seviyorm o da beni seviyor galiba ona fazla bağlandm o da bunu kullanarak abuk subuk şeyler yapıyo napmalıyım sizce ??
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
sevgilimle dünden beri tartışıyorduk bugün iyice alevlendi 1 ayımızı bile kutlamadn manasında laflar söledi bende bunu söleyip durma dedim para konusunda skıntı olmasa kutlardım dedim lakin guzel bir sözle kutlamstım sonradan herşey para olmuş bunu derhal anladım dedim başladı hatalı anlamaya o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
benim 35 ayLık bir iLişkim vardı sevgilimle aram fazla iyidiAncak ben ona hiç güvenemiyodum çok sevdigim için pskolojik olarak onun hakknda fena düşünüyordumama ne vakit onu suçlasam daima o haklı çıkıyoduMesela 1gn cafeye gitmiştm onun faceye girdim çıktım eve geldigim zamn bidaha girdim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Her şey iyi gibi o beni fiilen seviyor bende onu bu bana da tuhaf geliyo normalde her zaman bi taraf sever diyordum lakin bu sefer böylece olmadı ancak ufak problemimiz var birbirimizle konuşamıyoruz yani iki taraflı noktamız o kadar değil o fazla konuşkan yok nasıl konuşacağımızı ne soracağımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Merhabalar hemencecik olaya geçeyim ben kız arkadaşıma bi söz vermiştim tanıdığım bi kız olursa facebookta eşit gelirse gösteteceğim diye oda kızı tanıyo ad olarak facebookta denk geldi bende gösterdim kız arkadaşım karşuladı durumu ama gösterdiğim z isimli kız makyaj yapan birisi ben kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
251
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt