iltasyazilim
FD Üye
mrb arkadaşlar size bi sorum olacak ben yüksek mektep mezunuyum 21 yaşındayım ve bi işim değil şu lahza ewde oturuyorum diyebilirim sevgilimde 28 yaşında 1 takvim çiçeği burnunda savcı birbirimizi seviyoruz sizce biz evlenrsek benim bi mesleğim olmaması yadırganırmı acaba çevresinde ama insanlar beni yadırgarmı??? ben moda tasarımı bitirdim 2 takvim halkeğtimlerde kadrosuz sözleşmeli öğretmenlk yapabilirim gerçekte böylece bi imkanım varmış yani anca sözleşmeli öğrettmenlk yapabilirim şu anki diplomayla fiilen stilistlk yapablrim fakat onun tayininin çıktığı yerlerde yapamam istanbulda olmamız gerekli stilistlik yerine getirmek için onunda tayini daima minik ilçelere çıkıyo yani onun tayin yaptığı yerlerde anca halkeğitimde sözleşmeli öğretmenlik yapabilirim alt sözleşmeli öğretmenlkte iş çıkmazsa ev kadını olacağım kpss dede benim alanımla ilgili bi birim yok bu saatten daha sonra öss ye girsem kazansam bile minimum 4 yıl lazım hadi okusam bile ataması fazla güç oluyo o 28 yaşında evlilik zamanı geldi beni beklemez kendi beklese ailesi bekletmez yani lafı daha pozitif uzatmayaym 2 yıldır beraberiz biz birbirimizi fazla seviyoruz ona bu soruyu hiç sormadım ama içimde her zaman bunu sorguluyorum acaba benim bi meslek sahibi olmamam onun ortamında yadırganırmı arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum