iltasyazilim
FD Üye
Sevgilimle 5 aydır çıkıyordukOkulda tanıştıkİlk başlarda her şey çok güzeldi sonradan değişmeye başladıDeğişmedim diyordu lakin değişmiştiSonra aralıksız ayrılmalara başladık bir ara ayrıldığımızda konuşma dediğim bir çocukla konuştu meğersem ben değil yanında o varmış araya yaz tatili girdiDaha 3 hafta önce 5ayımıza girdik buluşalım dedim işim var dediAslında kendisi demişti buluşalım diye ama sonradan iptal ettiArayayım dedim mazeret bulduEn sonunda hoş hoş konuştum bak ben sana layık veriyorum yapma etme bir daha yaparsan bitir gitsin dedim ben ilgi bakmak istiyorum dedimTamam sensiz yapamam vazgeçme beni söz veriyorum dediSonra sözünü tutmadıSinirlendim zaten önceden de laf verip tutmamıştıKonuşma gereği duymadım keyfime baktım umursamadım ben deKızlarla konuştuğumu görünce ayrıldıİşte cilalı hiç olmazsa ben çabalayım dedim ayağına gittim vakit ver bana dediSen söylev dediğim adamla konuştun ben senden zaman istemedim çünkü ben seni fazla seviyordum dedimTartıştık filan bitti
Sosyal ağlarlardan takip ediyorumBir değişim yokSadece bazı erkeklerle konuştuğunu görüyorumBundan önce daima geri döndüHep yanlış oydu zatenHatalı uygulamak istemiyorum bende de kusur vardı fakat çoğunlukla yanlış oydu
Döner mi dersiniz?Ne yapmalıyım artık?
Sosyal ağlarlardan takip ediyorumBir değişim yokSadece bazı erkeklerle konuştuğunu görüyorumBundan önce daima geri döndüHep yanlış oydu zatenHatalı uygulamak istemiyorum bende de kusur vardı fakat çoğunlukla yanlış oydu
Döner mi dersiniz?Ne yapmalıyım artık?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.