Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sevgilimle ayrıldık...Unutmak istiyorum...

Sevgilimle ayrıldık...Unutmak istiyorum...
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sevgilimle 2 hafta önce ayrıldık lakin dost kaldık ve dün böyle giderse birbirimizi unutamayız dedim ve arkadaşlığımızda bittiBenim için böyle daha iyi oldu ama unutamıyorumYa bütün unutcam bir yerde onla karşılaşıyorumArkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Sevgilimle takriben 1,5 yıldır çıkıyorduk birbirimizi çok seviyorduk halada seviyoruz,faceden eski sevgilimin mesaj atmasıyla büyük bir kavga yaptık ve ayrıldık ama bende his değil oldu bi lahza üzülüyorum, fakat ağlamıyorum bu onu daha çok üzdü Bana öneriniz var mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhaba ben 16 yaşındayım ve 11 sınıfa' geçtimBenim problemim eski sevgilimle benzer sınıfta olmamBiz sevgili olmadan önce fazla yakın iki arkadaştık ama daha sonra işler değişti ve çıkmaya başladıkAma sevgili olarak anlaşamadığımız için 1 ay daha sonra ayrıldık ama ayrıldığımızda birbirimizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
takriben 14 aydır çıktıgım sevgilimle 2 gün önce ağız dalaşı ettik ve kesintisiz aileysiye tanışmak istediğimi söyledim ailem seninle tanışmak istemıyor dedi ve ben bundan böyle sıkıldım bu durumdan kükredim durdum babanla konuşcam tanışcam felan dedim kavga ettik ayrıldık annemi aramış ve babam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Selam arkadaşlar başat ben sizinle işin içinden cıkamadigim bi konuyu paylasıcam yaklaşık 15 aylık bi ilişkim vardı gayette mutluyduk seviyoduk birbirimizi fedakarlıklar yapıyorduk kizda bizim mahalleden evden cıksam 15 dk ya onlardayım bir gün bi olay oldu bi kusur yaptım bi müddet farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba arkadaşlar size açıklamak istediğim konu var Sevgilimle dün ayrıldık, ayrılık nedenimiz işe şuydu sürekli tartışma yapıyorduk oda dayanamamış kesintisiz ağız dalaşı olan bir ilişki yürümez dedi Son zamanlarda harbidende fazla ağız dalaşı ediyorduk Birbirimize ne yeminler ne sözler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt