Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sevgilimle ayrıldık

sevgilimle ayrıldık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba;
ben sevgilimden ayrıldım lakin o kadar bir ayrılık ama kızgınlıkla alınmış bir karardı 4 senedir beraberdik evlenme planları yapıyorduk son 1 , 1 buçuk ayda bana karşı soğudunu hissettim Halden Anlayan olmamı işlerinin yoğunluğundan kaynaklandığını söyledi(ki o sıra işleride yoğundu) lakin beni fazla seven sevgilim benle kuracağı hayata olursa olur olmazsa olmaz gibi bakmaya başlamıştı daha onceleri çok iyiydi aramız ciddiydik seviyorduk herikimizde lakin ne olduysa o bir ayda oldu ben onun tavırlarından dolayı ne birazcık üzerine gittim doğrusu şayet fazla halden anlayan davranmadım belkıde yapmam gereken buydu derken ayrılma kararı aldık kızgınlıkla ayrıldıktan sonradan ben bir kaç kez aradım hepsindede asla alttan almadan kızarak, o da bana kızıyordu oyle laflar ediyordu fakat kah onu nazlandırmam gerektiğini anlıyordum kah benden ciddi ciddi vazgeçtiğini anlıyordum ayrılalı 2 ayı geçti beni hiç aramadı bir defa sitemli bir mail atmiştı yalnızca gerekçesi üstüne gidip onu bunaltmammış nerdeyse 1 aydır bende aramıyorum artık ama içim içimi yiyor aramalımıyım diye ve içimde yaşadığım duygularda aceba ondan vazgeçmelimiyim yoksa bana döneceği günü mü beklemeliyim? sağlıklı karar veremez oldum onu seviyorum o da benı severken nasıl boyle olduk aklım almıyor? düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum ne yapmalıyım? yorumlarınızı bekliyorum

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt