Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilimle Kesintisiz Kavga Ediyoruz!

Sevgilimle Kesintisiz Kavga Ediyoruz!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Önce merhaba arkadaşlar

Eski sevgilimle baştan barıştık ve şu an 4 ay bitti Daha önce ayrıldığımızda 1 ay sürmüştü ilişkimiz Sorunumuz sürekli kavga etmemiz Ağız Dalaşı ettiğimiz konular da değişim gösterebiliyor Ara Sıra minik bir şeyi fazla büyütebiliyoruz ara sıra de büyük bir hatamız oluyor Sonunda barışıyoruz iyiye dürüst gidiyoruz Ama ikimizde bundan böyle ağız dalaşı etmekten bıktık giderken aynı sınıftayız ve yanyana oturuyoruz Ve şu an yine kavgalıyız Ve konuşmuyoruz ne ona bana yazıyor ne de ben ona yazacağım Ama pazartesi okula gittiğimde bir şey olacak ve tekrar barışacağız Sonradan tekrar bir şey olacak ve yine tartışacağız Bu bizi yıpratıyor Bunun çözümü nedir arkadaşlar? Acele yardımınızı bekliyorum Son olarak şunları da söylemeliyim fakat onu kaybetmekten aslında korkuyorum ve kıskancım ve bazı şeylerde kısıtlıyorum Ne kadar istemesem de
Azıcık düzensiz anlattım lakin doğrusu üzgünüm şu an günüm berbat geçiyor Anladıysanız ivedi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt