Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sevgilimle nasıl barışabilirim?

Sevgilimle nasıl barışabilirim?
0
226

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çiftler arasında tekrar tekrar ufak tefek atışmalar olur Bu ilişkinin doğasında vardır Eğer besbelli affedilmeyecek büyük yanlışlıklar yahut yalan gibi, ihanet gibi defalarca karşınızdaki kişiye bir adım atmalı ya da size bir adım atmasına izin vermelisiniz Küçük bir gülüş, rahat bir sarılma iyi bir adım olacaktır

Gün içerisinde yaşanan hengâme ve kaos ara sıra gözden düşmüş refleksler olarak karşımıza çıkabilir Sesin aniden yükselmesi, somurtan bir surat, ilgi eksikliği veya daha başka bir tepki ile karşınızdaki kişiyi kırabilir yada benzer sebeplerden kırılabilirsiniz Bayan ya da erkek olması önemli değildir bu durumda Önemli olan özür dilemenin onur kırıcı bir koşul olmadığını benimsemek gerekir İki tarafta bu gibi durumlarda durup düşünmeli ve ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için özür dilemeyi seçenekler arasında bulundurmayı ihmal etmemelidir

Eğer çok sinirliyseniz biraz mola iyi gelebilir Öfkenizi teftiş altına alana değin bekleyin sonradan yeniden düşünüp çıkış yolunu bulmaya çalışın Kendinizi affettirmek için öyle çok yöntem üretebilirsiniz Bu cinsiyete göre değişebilir Kadınlar daha çabuk kırılır ve daha çabuk affeder bir erkek ise kuvvet kırılır ve tamiri zordur Sevgilinizi ne kadar iyi tanıyorsanız öyle kolay bir yol bulursunuz Nerede nasıl davranmanız gerektiğini bilirsiniz

Sevgili ile barışmak için duruma tarafından fazla çalışmanız gerekebilir Özür işe yaramadı ise küçük sürprizler yapmak, güzel mesajlar yollamak, onu şaşırtmanın bir yolunu bulmak işi yoluna koyabilir Doğru vakit ve içten hareket ile sevgilinizi her yerde kazanabilirsiniz Yeter ancak bunu gerçekte isteyin ve dürüst cümleler ile tamamlayın *